Ga naar inhoud

Te koop: appartement Leeghwaterstraat 33 1541 LS Koog aan de Zaan

Saen Garantiemakelaars Koog aan de Zaan
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 215.000,- k.k.

Dit enige loftappartement aan de Leeghwaterstraat bevindt zich in een toonaangevend gebouw uit de jaren dertig. In een eerder stadium werden de woningen boven een winkel met showroom gerealiseerd, nog maar een paar jaar geleden is dit echter ook getransformeerd naar een woonbestemming. Dat leverde onder meer dit leuke, compacte en frisse appartement op de begane grond op!

Startende singles of stellen kunnen met dit studio-appartement prima uit de voeten. De renovatie dateert uit 2018, apparatuur en installaties gaan dus nog jaren mee. Ook de decoratie is helemaal van deze tijd. Veel wit. Dat geeft ruimte. In de badkamer met toilet is gekozen voor een reliëftegel. Gecombineerd met wit sanitair en matzwarte kranen en accessoires. Heel erg nu. Het ontbreken van ontsierende radiatoren verklapt dat de strakwitte laminaatvloer comfortabel verwarmd is.
Diezelfde stylingregels zijn ingezet bij de inrichting van de keuken. Hier zijn het, naast de ook weer witte basis, de kraan, handgrepen en apparatuur (elektrisch koken!) die het contrast verzorgen. De wanden zijn glad afgewerkt, de living kreeg een tintje. Het slaapgedeelte ligt in een nis, de kledingkast fungeert ook als roomdivider. Zo is door slim in te delen een leuke ruimte ontstaan, elk met een eigen functie. Wie daar andere ideeën over heeft, kan prima uit de voeten. Het is één ruimte, dan staat niet alles vast.

Deze starterswoning is een ideale opstap in de koopwoningmarkt. Praktisch en comfortabel, jongeren steken over het algemeen liever tijd in hun carrière en sociale leven dan in het huishouden. Inclusief de buitenboel, alle deuren, ramen en kozijnen zijn van onderhoudsarm kunststof. Wat ook belangrijk is. Energiezuinig en op een centrale plek in gezellig oud-Koog. Waar de reis ook maar naartoe gaat, stad, sport of supermarkt, je bent er supersnel. Datzelfde geldt voor woonwerkverkeer. Tegen heel sportieve voorwaarden kun je gebruikmaken van de parkeerplaats van de VvE, waar je ook lid van wordt. Dit orgaan zorgt dat het bezit de waarde behoudt die het verdient. Het aanzicht blijft schoon, heel en netjes, de verzekering en andere administratieve zaken zijn op orde. Belangrijk, ook de inkoop van water, gas en elektra gebeurt collectief. Dat geeft een aanmerkelijk voordeel terwijl je zelf over de installaties en dus het verbruik beschikt! Je betaalt maandelijks een voorschot, later wordt dit naar daadwerkelijk verbruik verrekend.

Indeling:
Begane grond: entree. Gedeelde hal met garderobe. Toegang appartement. Lichte living met witte laminaatvloer, voorzien van vloerverwarming. In plafond geïntegreerde ledverlichting. Gladgestucte wanden. Meterkast. Stookkast met opstelling CV-installatie (2018). Nis, eventueel voor slaapgedeelte (tweepersoonsbed en kast). Wandopstelling keuken, met witte kastfronten en matzwarte handgrepen. Dito werkblad, voorzien van keramieken spoelbak met matzwarte eengreeps mengkraan. Ingebouwde inductie kookplaat met wasemkap, combi-oven/ magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Nis met aansluitingen wasmachine en -droger. Luxe betegelde badkamer met wandcloset, wastafel met eengreeps mengkraan en ladenmeubel, douche met hand- en stortfunctie. Matzwarte kranen en accessoires met wit reliëf tegelwerk.

De Leeghwaterstraat ligt dwars op de Provincialeweg, de verbindingsroute naar de snelwegen richting Amsterdam, Alkmaar, Hoorn en Haarlem. Dit stukje oud-Koog kenmerkt zich door het deels omringende water en het historische Koogerpark. Voorzieningen zijn direct voorhanden, zowel aan deze als de andere kant van het spoor. Zowel sportclubs en -accommodaties en -verenigingen zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Voor uitgaan, uit eten gaan, de bios en shopplezier fiets je in een kwartiertje naar de stad.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 31 m2;
– inhoud 103 m3;
– renovatiejaar 2018, vloer als warmtebron, kunststof ramen, deuren en kozijnen, energielabel E;
– actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 150,00 inclusief voorschot water, gas en elektra;
– vaste parkeerplaats mogelijk via VvE, dichtbij snelweg, spoor en streekvervoer;
– aanvaarding in overleg.

  • 31 m2
  • 1

Kenmerken Leeghwaterstraat 33

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte31 m2
Inhoud103 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1933
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenMuurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers1
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Kenmerken van verkoper en vrienden

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Hoeveel kan ik lenen?

bereken hier je hypotheek

Kun je niet wachten tot je bij ons aan tafel zit? Vul je gegevens in en krijg gelijk een indruk van je maximale hypotheek en maandlast. Let op, er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van je hypotheek en de rente die je betaalt. Wil je zeker weten of je berekening helemaal klopt? Bel ons of loop even binnen bij een van onze kantoren.

Ligging Leeghwaterstraat 33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

38%

20% NL

25%

20% NL

36%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod