Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 117.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Midden in het centrum, met zicht op de gezellige markt en alle voorzieningen op loopafstand, ligt deze gezellige en compleet afgewerkte studio met eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de hoofdentree met bellentableau, brievenbussen en gang met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit hier heeft men tevens een directe toegang tot het achter gelegen parkeerterrein waar men over een eigen parkeerplaats beschikt. Dit terrein is afgesloten middels een elektrische poort. Hier bevindt zich tevens een gezamenlijke fietsenberging.

1e verdieping
Via een kleine galerij aan de achterzijde van het gebouw kom je bij de voordeur van het appartement. Bij binnenkomst tref je aan de rechterzijde de open keuken. Deze is voorzien van een rechte opstelling inclusief keramische kookplaat, afzuiging, combi magnetron, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Verder beschikt men over volop kastruimte, spiegel achterwand en een kunststof werkblad. Direct naast de keuken een vaste voorraadkast.

Het zitgedeelte is gelegen aan de voorzijde. Door de raampartijen heeft men hier volop lichtinval en een leuk zicht op de gezellige markt. Ook bevindt zich hier de intercom. Door het plaatsen van een wand is er een nis ontstaan die voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een slaapgelegenheid. Dit is momenteel ingericht met een hoogslaper waardoor er onder deze slaapplek een mooie werkruimte is ontstaan.

Toegang tot de badkamer welke volledig is betegeld en is ingericht met een douchehoek, waskom en wandcloset. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor de was-apparatuur. Naast de badkamer een tweede vast kastruimte waarin de technische installaties zoals cv-ketel en unit mechanische ventilatie zich bevinden.

Algemeen
De gehele studio is voorzien van een laminaat vloerafwerking in lichte kleurstelling, spachtelputz wandafwerking en een spuitwerk plafond. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van houten kozijnen en ramen met dubbele beglazing. Zeer aantrekkelijk gelegen in hartje centrum inclusief eigen parkeervoorziening op een afgesloten terrein.

Bouwjaar: ca. 2006
Woonoppervlakte: ca. 34m²
Bijdrage VvE: € 87,14 p.m. incl. pp

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Mooie woning”

 

aan het woord

“Mooie woning in het centrum van Boxtel!”

 

aan het woord

“Heerlijke woning in het mooie Boxtel! Zeer zeker een bezichtiging waard!!”

 

aan het woord

“Eigen parkeer plek!”

 

aan het woord

“Lichte woning”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

95 m³

Woonoppervlakte

34 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

midden op de markt

 

eigen parkeerplaats

 

Mooie woning

 

Ideaal voor een eenpersoons huishouden die luxe en gemak op prijs stelt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's