Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden driekamerappartement op de begane grond met vernieuwde keuken en zonnige terrassen

De ligging is zeer fraai met een eigen voor- en achtertuin en rustig gelegen met uitzicht op water en groen. De woning maakt deel uit van een fraai appartementencomplex aan de rand van de woonwijk Ridderveld, nabij het winkelcentrum Herenhof, uitvalswegen en openbaar vervoer (Interliner).

Vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging geven wij u onderstaand alvast de eerste indruk van de indeling en afwerking.

Begane grond

Centrale entree
Algemene entree met brievenbussen en bellentableau.
Via een afgesloten deur bereikt u de centrale hal om naar de woning te gaan. Hier bevindt zich ook de lift en het trappenhuis om de bovengelegen woningen te bereiken.

Woning
Een ruime hal met meterkast en toegang tot zo goed als alle vertrekken.

De woonkamer heeft een breedte van 5,17 meter en een diepte van 7,6 meter. Hierdoor is de woonkamer zeker royaal te noemen. Door de ligging op de hoek en ramen aan drie zijden is het appartement heerlijk licht. Een open verbinding naar de keuken welke in 2012 geheel vernieuwd is. Een keurige keuken in neutrale kleurstelling zeer compleet uitgevoerd voorzien van een inductiekookplaat met extra beveiliging door activatie via magneet, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken een praktische bergkast voor voorraad maar ook met de aansluiting voor wasmachine, wasdroger, mechanische ventilatie en C.V.-ketel.

Vanuit de woonkamer toegang tot het terras aan de voorzijde (zuid) à 13 m².

Via de hal bereikt u achtereenvolgens de nette, in lichte tinten betegelde badkamer met aparte douchehoek, ligbad en wastafel. Het keurig, licht betegeld toilet met fonteintje en de praktische inpandige berging.

Twee royale slaapkamers met keurige laminaatvloeren en gestucte wanden.

De ouderslaapkamer biedt toegang tot het achtergelegen terras. Een zeer ruim terras van ongeveer 45 m² met een groen uitzicht en een leuke ligging aan een rustig fiets/wandelpad.

Bij de woning hoort een aparte stenen fietsenberging. Rondom het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.


Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 146,= per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

299 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's