Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een mooi plekje! In een rustige, kindvriendelijke woonwijk staat deze verrassend ruim, goed onderhouden hoekwoning met vier slaapkamers, een badkamer met ligbad, een mooie keuken en een keurig aangelegde voor-, zij- en achtertuin. De ligging vlakbij het prachtige groene buitengebied met landgoed ’t Hackfort aan de overzijde van de N316 maakt deze woning een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en wandelaars.
Vorden heeft een trein- en busstation en is vooral bekend om zijn acht kastelen en fraaie omgeving. In het dorp zijn twee supermarkten, diverse winkels, een huisarts en een apotheek. Aan horeca geen gebrek, mede dankzij de toeristen die de regio maar al te graag bezoeken vanwege de Hanzesteden en de bosrijke omgeving. Voor de kinderen zijn er in Vorden meerdere basisscholen en middelbare school ’t Beeckland. Zelfs voor het beoefenen van diverse sporten hoef je Vorden niet te verlaten. Vorden is verrassend compleet!

Indeling:
Begane grond:
In de aanbouw is de entree van deze verrassende woning. De hal heeft lichtinval door het grote raam in de zijgevel en de vloer is afgewerkt met laminaat. De hal geeft toegang tot de moderne toiletruimte, meterkast en de woonkamer.
Voordeel van een hoekwoning is dat er extra lichtinval is; bij het zitgedeelte heeft deze woning een raam in de zijgevel met uitzicht op de zijtuin. Het zitgedeelte is ruim van opzet; je kunt de volledige breedte van de woning hiervoor benutten. De lengte van de woning komt goed tot uiting bij het eetgedeelte; hier is plek voor een lange eettafel. De brede schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.
De keuken is een plaatje. De onder- en bovenkasten bieden veel bergruimte en het granieten aanrechtblad geeft, samen met de granieten grootsteen, de keuken een luxe uitstraling. Aan inbouwapparatuur geen gebrek: het meest opvallende is het brede gasfornuis met grote oven en afzuigkap. Daarnaast heeft de keuken een combimagnetron, vaatwasser en een koel/vriescombinatie. Achter de keuken is de bijkeuken/berging met de aansluiting voor de wasmachine en toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Via het trapgat van de tweede verdieping valt daglicht naar binnen, de wanden zijn deels voorzien van lambrisering en op de vloer ligt laminaat. Er zijn twee prima tweepersoons slaapkamers, waarvan een met een vaste kastenwand; de derde slaapkamer is een prima kinderkamer of een werk/studeerkamer.
De moderne badkamer is ingericht met een ligbad, inloopdouche met een glazen deur, toilet, handdoekenradiator en een brede wastafel met een verlichte spiegelkast en een bergmeubel. De wanden zijn geheel betegeld in een smaakvolle kleurencombinatie en de vloer heeft behaaglijke vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken; dankzij de hoge nok een volwaardige verdieping. Je komt allereerst op de overloop met een groot raam in de zijgevel, berging in de schuinten van het dak en een laminaatvloer.
Vanaf de overloop is de ruime slaapkamer te bereiken met een groot dakraam aan de achterzijde. Deze slaapkamer heeft dezelfde kleurstelling en vloerafwerking als de overloop; ook is hier volop bergruimte ‘achter de knieschotten’.

Exterieur:
Tuinliefhebbers opgelet; deze hoekwoning staat op een groot perceel. Behalve een voor- en een achtertuin heeft deze woning een mooie zijtuin. De voor- en zijtuin zijn ingericht als siertuin met een grote variatie aan beplanting, groenblijvende hagen, een leuk zitje rondom de boom en een vijver met een heus bruggetje. Iets verder in de zijtuin ligt kunstgras en is de plek waar naar hartenlust op de trampoline gesprongen kan worden. Uitgangspunt bij het ontwerp was de wens dat de tuin het gehele jaar groen is en het mooie hekwerk aan de straatzijde (een eigen ontwerp van de eigenaren) past perfect bij de uitstraling van de woning.
In de achtertuin staat genieten met hoofdletters geschreven. Onder de overkapping kun je in de schaduw zitten of schuilen voor de regen; de achtertuin is geheel bestraat en biedt voldoende plaats voor je tuin- of loungeset.

Bijzonderheden:
- Deze hoekwoning is gebouwd in 1977
- De houten kozijnen zijn deels voorzien van isolatieglas
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (2010)
- De toiletruimte en de badkamer zijn in 2011 gerenoveerd
- Het grote perceel is ideaal voor tuinliefhebbers
- Openbare parkeergelegenheid naast de woning
- Speelveld voor de buurtkinderen voor de deur

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

377 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

260 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Speeltuin voor het huis

 

Wandelpaden op kleine afstand

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's