Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 548.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dolf Nijhoffstraat 5 te Hengelo

Groen en rustig wonen, nabij het buitengebied van "Groot Driene" en dan ook nog eens alle voorzieningen op de begane grond! Iets voor U? Maak dan nu een afspraak om deze prachtige patiobungalow met een woonoppervlakte van 188 m2 van binnen te bekijken.

Indeling:
Entree/hal met meterkast, toilet, kantoor/studeerkamer, hobbyruimte, carport en berging, woonkamer, keuken, bijkeuken, gang met kastenwand en drie slaapkamers.

De woonkamer is ruim en licht en meet een oppervlakte van circa 63 m². In het midden van de woonkamer een gasgestookte open haard op afstandsbediening. De grote glazen pui geeft een prachtig beeld over de achtergelegen patio tuin, die via een enkele tuindeur bereikbaar is. Daarnaast kunt u via een enkele tuindeur het voorgelegen beschutte terras bereiken. Kortom u bepaalt op elk moment van de dag of u in de zon of in de schaduw gaat zitten.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de L-vormige keuken van circa 13 m². De keuken is voorzien van een moderne en luxe inbouwkeuken in hoekopstelling met twee staande kasten en de volgende inbouwapparatuur: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, combi-magnetron-oven, koelkast, drie laden vriezer, RVS spoelbak met groenten-spoel, plintboiler en hoge bovenkasten. Grenzend aan de keuken een bijkeuken met de aansluitingen voor de wasautomaat en wasdroger. Tevens is hier de CV-ketel en de elektrische boiler geïnstalleerd.

De drie slaapkamers meten respectievelijk 7, 10 en 22,5 m² en bieden volop licht en hebben alle zicht op de achtertuin. De ouderslaapkamer aan de achterzijde beschikt over een airco, vaste kastenwand, elektrische rolluiken en een enkele deur, die toegang geeft tot de achtertuin.

De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een wastafel met meubel, douchehoek met stenen wand en glazen deur en een hangtoilet.

Het kantoor van circa 12 m² is voorzien van een lichtkoepel en wordt verwarmd door heteluchtverwarming, maar ook door een elektrische designradiator. Achter het kantoor bevindt zich een hobbykamer/berging met lichtkoepel. Vanuit deze ruimte heeft u door middel van twee deuren toegang tot de tuin dan wel de carport cq het overdekte terras.

Patio, berging en carport:

De patio met ingebouwde verlichting is deels betegeld en deels aangelegd met borders met beplanting. De berging grenst aan de carport en beschikt over een lichtkoepel en een uitstortgootsteen met koud water en een schrobput. Volop genieten van de privacy en rust. Achter op het perceel ligt een carport/overkapping die dienst kan doen als autostalling, maar ook als overdekt terras. De carport is aan de achterzijde bereikbaar via de Karel Gerardstraat. Op de oprit naar de carport kunnen meerdere auto's worden geplaatst.

Overige bijzonderheden:

De woning is gebouwd omstreeks 1972 en in 2007 en de daarop volgende jaren geheel gemoderniseerd. De inhoud van het woonhuis bedraagt circa 655 m³, de woonoppervlakte circa 188 m² en de perceeloppervlakte 642 m². De gehele dakbedekking is zeer recent en onder het verlenen van 10 jaar garantie vernieuwd.

De woning is nagenoeg geheel voorzien dubbele beglazing. De verwarming geschiedt middels een HR heteluchtverwarmingsketel (Brink van het bouwjaar 2007 in eigendom). De warmwatervoorziening wordt verzorgd door een gehuurde elektrische boiler van het merk Inventum en voor wat betreft de keuken door een elektrische plintboiler. Een alarminstallatie met doormeldfunctie is eveneens geplaatst.

Ter plaatse van de keuken zijn een tweetal elektrisch bedienbare screens aangebracht en bij het terras aan de voorzijde een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het pad en de overdekte entree aan de voorzijde worden automatisch verlicht middels een tijd-/schemerschakelaar. De golfbaan en het winkelcentrum van Groot Driene liggen op een geringe afstand.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Bungalow

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

653 m³

Woonoppervlakte

188 m²

Perceeloppervlakte

642 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal, Airconditioning

Energie

Warm water

Elektrische boiler huur

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Patio/atrium

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

210 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's