Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 187.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hammerfeststraat 7 te Hengelo (O)

In de ruim opgezette woonwijk Vossenbelt, aan een rustige en kindvriendelijk straat is deze mooie TUSSENWONING gelegen. De kans voor een starter, een startend stel of een gezin om te wonen in een wijk met diverse wijkvoorzieningen (onder andere winkels en basisscholen) in de directe nabijheid!

De woning zelf is speels ingedeeld en heeft de beschikking over vier slaapkamers, een tuingerichte living, moderne inbouwkeuken, zonnige tuin op het westen en een eigen achterom!

Laat uw kans niet voorbij gaan en maak snel een afspraak!

Indeling:
Begane grond:
Hal met entree, toilet (hangend met ingebouwde spoeling), meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De tuingerichte woonkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer, werkkast onder de trap en geeft door middel van een enkele tuindeur toegang tot het terras met achter op het perceel een houten berging voorzien van elektra.

De keuken is voorzien van een moderne hoek-/inbouwkeuken met een aanrechtblad waarin verwerkt een enkele roestvrijstalen spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast, 3-laden vriezer, combi-/oven magnetron, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en een roestvrijstalen afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer en meten oppervlaktes van respectievelijk 12,5, 8,5 en 6,5 m².

De complete badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine, 2e toilet, wastafel, ligbad en een designradiator. De ventilatie geschiedt zowel op mechanische als natuurlijk (openslaand raam) wijze.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare tweede verdieping met de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger, vaste kastruimte (achter de knieschotten), opstelplaats voor de Cv-ketel en een extra vierde (slaap)kamer met dakvenster.

Tuin:
De keurige en onderhoudsvriendelijke achtertuin is aangelegd met bestrating, een vrijstaande houten berging en is gelegen op het Westen.

Parkeervoorzieningen:
Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de parkeervakken aan de openbare weg en op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen aan het plein.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1994, de inhoud ligt rond de 310 m³ en het perceeloppervlakte bedraagt 135 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Avanta Cv-ketel uit 2008 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

94 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

4 slaapkamers

 

Jonge wijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's