Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NIEUWKOOP, Esdoornstraat 4

Uitgebouwde eengezinswoning met veel privacy in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk

• De woning is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor een extra grote leefruimte is ontstaan;
• Woning is voorzien van 4 slaapkamers;
• Buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd;
• Ruime tuin gelegen op het Noordnoordwesten (hele dag van ’s morgens tot ’s avonds de zon in de tuin);
• Gunstig gelegen in het Groene Hart, op korte loopafstand van de winkels en voorzieningen.

Deze gezinswoning ligt in Nieuwkoop, dichtbij enerzijds de sportvelden en de scholen, anderzijds het centrum met de winkels en eetgelegenheden. Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een prachtige plek om naartoe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)verenigingen, een overdekt zwembad en een bibliotheek. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn of Mijdrecht met ca. 10/15 minuten te bereiken. De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn met ongeveer 30-35 minuten goed te bereiken.

Begane grond: Entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast, toilet met wandcloset (2001) en tot slot toegang tot de woonkamer. De doorzon woonkamer is uitgebouwd in 2006 en beschikt over een fraaie eiken houten vloer. Vanuit de woonkamer is de keuken in L-opstelling te bereiken en is voorzien alle denkbare inbouwapparatuur. Verder heeft de keuken een aansluiting voor de wasmachine en droger.
Tuin: De verzorgde tuin aan de achterzijde is gelegen op het noordnoordwesten waardoor u hier kunt genieten van de heerlijke middag- en avondzon. Achterin de tuin treft u een praktische berging van ca. 6 m2 voorzien van elektra en een buitenkraan. Qua buitenzonwering is het goed geregeld bij deze woning. Aan de voorzijde op de begane grond een screen, aan de achterzijde op de begane grond een zonnescherm en op de 2e verdiepingen rolluiken. Allen zijn elektrisch bedienbaar, behalve het zonescherm aan de voorzijde. Deze is met de hand te bedienen.

Eerste verdieping: Via de overloop bereikt u 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12, 10 en 5 m2. De badkamer (2001)is getegeld in een lichte kleurstelling en beschikt over een ligbad met whirlpool, tweede toilet en een wastafelmeubel. Verder beschikt de badkamer over vloerverwarming.

Tweede verdieping: De voorzolder heeft dankzij een in 2006 uitgevoerde dakopbouw veel ruimte gekregen. Waarbij je bij vergelijkbare woning op de 2e verdieping niet kunt staan, heb je hier een zee van ruimte in de hoogte. Op de voorzolder bevinden zich ingebouwde kasten veel opbergruimte en de opstelling voor de cv ketel (Radson uit 2001) en een Velux dakraam voor extra lichtinval. De zolderkamer van ca. 11 m2 is door de dakopbouw lekker ruim en beschikt over kunststof draai-/kiepramen. Ideaal te gebruiken als 4de slaapkamer of bijvoorbeeld een werkkamer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze keurig afgewerkte woning? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rolluiken, Tv kabel, Alarminstallatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

50 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zonnige tuin

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's