Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de heerlijke autoluwe Burgemeester van Edenstraat in Krommenie staat deze ruime en lichte eengezinswoning te koop. In de loop der tijd is veel aan deze woning gedaan om het comfort te verhogen. Zo is het dak gerenoveerd, zowel pannen als folie. Alle ramen zijn dubbel glas, de kozijnen en buitendeuren zijn van onderhoudsarm kunststof. De massief houten vloer van de begane grond, die doorloopt in de moderne open keuken vertonen gebruikssporen. Dat geeft voor de één juist karakter, de ander haalt er blijmoedig een kwast overheen.
De wanden en plafonds zijn overal netjes afgewerkt, de drie slaapkamers kunnen nog worden uitgebreid met een vierde of zelfs vijfde vertrek. Met een dakopbouw is immers veel mogelijk. Dat wordt vaker gedaan in deze wijk, met dit type woning. Je krijgt er dan wel meteen een schat aan vierkante meters woonplezier bij!

Voor een gemiddeld huishouden is de huidige leefruimte overigens perfect. Een heerlijke doorzonwoonkamer, met veel daglichtinval, en de halfopen keuken die bijzonder ruimte-efficiënt is opgesteld. Op het gepolijste granieten werkblad kan iedereen meehakken en -snijden. Brede laden en diepe kasten voor de noodzakelijke bergruimte en inbouwapparatuur als gas-op-glas, wasemkap, koel-/ vriescombinatie en een vaatwasser zorgen voor het dagelijkse gemak.
De openslaande deur leidt naar de heerlijke achtertuin op het zuid-zuidwesten. Als de zon schijnt, doet ze dat hier de hele dag! Een gevelbreed uitvalscherm houdt de warmte buiten.
Naast de drie slaapkamers met fraaie eikenhouten laminaatvloeren, vinden we op de eerste verdieping ook een luxe badkamer. Deze is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douchecabine, tweede toilet en dubbele wastafel met kastmeubel, voorzien van spiegel en verlichting. Voor de wasmachine en -droger is een speciaal vertrek gecreëerd, met een aparte spoelbak voor de handwas.
De zolder loopt over de hele diepte van de dwarskap, met in het midden een respectabele 19 m2 met stahoogte. Hier kan met gemak een vierde slaapkamer worden gecreëerd. Door de ruimte rigoureus te vergroten, zoals we eerder al suggereerden. Een dakraam en eventueel wat tussenwanden plaatsen kan natuurlijk ook.

Indeling:
Begane grond: entree via overkapt portiek. Hal met meterkast. Doorzonwoonkamer met massief houten vloerdelen met V-groef. Hal met trapopgang. Toilet met fontein. Open keuken in S-opstelling. Granieten werkblad met gas-op-glas kookplaat en wasemkap, gootsteen en eengreeps mengkraan, vaatwasser en koel-/ vriescombinatie. Openslaande deur naar beschutte en betegelde tuin op het zuid-zuidwesten, met houten berging en achterom.
Eerste verdieping: overloop. Gesloten trapopgang naar zolderverdieping. Geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel met kast- en spiegelmeubel, tweede toilet en douchecabine. Slaapkamer met vaste kast in nis. Geheel betegeld washok met aansluitingen wasmachine en -droger en separate spoelbak. Tweede en derde slaapkamer. De slaapvertrekken en overloop hebben laminaatvloeren.
Tweede verdieping: open ruimte met opstelling CV-installatie (2014).

De Burgemeester van Edenstraat ligt in een verkeersluwe, rustige straat. Zowel het winkelcentrum Rosariumplein, met een Albert Heijn en diverse verswinkels, als de Bieb en het gloednieuwe binnen- en buitenzwembad liggen op loopafstand. De uitvalsweg naar de snelwegen A8 en A9 voert je binnen twintig minuten naar Amsterdam of Haarlem. Treinforenzen lopen in een kwartiertje naar het station. Krommenie is populair onder gezinnen, scholen, sport en spel zijn ruimschoots vertegenwoordigd. Uitwaaien doen Krommenieërs op het strand. Daar zijn ze namelijk zo. 's Zomers pakken ze daarvoor het liefst de fiets. Deze noordkant van de Zaanstreek wordt omringd door weilanden en waterpartijen. Ideaal om te wandelen, fietsen, je hoofd leeg te maken of juist avonturen te beleven!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 101 m2;
- inhoud 407 m3;
- perceelgrootte 114 m2 eigen grond;
- tuin op het zuid-zuidwesten;
- kunststof ramen, kozijnen en buitendeuren, dakpannen vernieuwd;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

407 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

114 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij het Rosariumpark, met speelterreinen en fijne wandelmogelijkheden.

 

Heel dicht bij een winkelcentrum, met grote supermarkt , eetgelegenheden en sportcentrum . Alsmede kado/bloemenwinkel.

 

Autoluw en toch snel bij provinciale weg.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's