Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Oude Bornseweg 134 en 134-A te Hengelo (O)

ATTENTIE: De genoemde prijs is een vanafprijs en bedoeld als uitgangspunt voor verdere onderhandelingen! De oorspronkelijke vraagprijs was € 225.000,-.

Vanwege emigratie van de huidige eigenaar te koop, een multifunctioneel woonhuis/beleggingsobject. Zowel als één zeer royale woning te bewonen, maar ook in twee delen (begane grond en verdiepingen), dus interessant voor bijvoorbeeld een gezin met inwoning (kangoeroewoning) of voor de belegger. Het object is goed bereikbaar en ligt in de nabijheid van verschillende voorzieningen zoals supermarkten en sportgelegenheden.

Het woonhuis is te bewonen als ruime ééngezinswoning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, met ook nog eens de mogelijkheid om op de tweede verdieping 2 of 3 slaapkamers te creëren. Separate bewoning van de begane grond en de verdiepingen is ook mogelijk. Beide wooneenheden hebben een eigen afsluitbare entree.

De woning is uitzonderlijk groot voor zijn prijsklasse en wordt geleverd met een grote tuin, een dakterras en een ruime garage met plaats voor maar liefst 2 auto's.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree, woonkamer met meterkast, open keuken, badkamer, hobby-slaapkamer, bijkeuken, berging en dubbele garage.

De royaal uitgevoerde woonkamer is voorzien van een triplex plafond, in granol uitgevoerde muren, een parketvloer en een vaste kast onder de trap. In de woonkamer is de open hoekkeuken gesitueerd. Deze is uitgerust met een koelkast, vriezer, gasfornuis met oven, houten werkblad met kunststoffen toplaag en een RVS- spoelbak.

Via de keuken is de hal/achterentree bereikbaar. Hier vindt u een slaapkamer en badkamer welke is voorzien van een toilet, wastafel, inloopdouche en een vaste kast.

Via de slaapkamer op de begane grond is de bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is deels gestuct en deels uitgevoerd in schoon metselwerk. De bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en wasdroger. Tevens is de CV- ketel in de bijkeuken gesitueerd. Via de bijkeuken is de dubbele garage toegankelijk en tevens is er een toegangsdeur naar de diepe achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer, separaat toilet, twee (slaap-)kamers en een keuken/slaapkamer.

De kamer aan de voorzijde is te gebruiken als woonkamer, maar ook als slaapkamer. De kamer is royaal van formaat (circa 20 m2) en is uitgevoerd met vloerbedekking en rolluiken.

De tweede slaapkamer (circa 10 m2) is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot het royale dakterras van circa 55 m2.

De keuken is uitgevoerd met een 3- bloks eenheid met twee bovenkasten. De volgende apparatuur; 4- pits gaskookplaat, RVS- spoelbak, Koelkast, vriezer en een gasgeiser.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikbare ruime verdieping met een drietal dakkapellen en de mogelijkheid voor het creëren van minimaal 2 slaapkamers.

Garage:
De garage bestaat uit twee achter elkaar gesitueerde delen en biedt mogelijkheden voor de stalling van een tweetal auto's.

Tuin:
De tuin is via de zijkant van de woning middels een grote poort te bereiken. De tuin is opgedeeld in 2 delen; een deel vóór de garage en een deel achter de garage. Het deel aan de voorzijde de garage is in zijn geheel betegeld, het stuk achter de garage niet. De tuin biedt volop privacy.

Dakterras:
Het dakterras van circa 55 m2 is zeer royaal in formaat en is gelegen op de achteraanbouw van het huis. Het dakterras heeft een goede bezonning en er is aan de achterzijde een trap die toegang geeft tot de achtertuin.

Parkeren:
Parkeren kan op openbaar terrein aan de voorzijde van de woning, in de garage, vóór de garage en op het deel van de oprit, dat ligt op openbare grond.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1928, de perceeloppervlakte bedraagt 280 m², gebruiksoppervlakte is 200 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 712 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha HR Quinta CV-ketel van het bouwjaar 2008. De woning is gelegen in een rustige woonwijk met voorzieningen zoals supermarkten op steenworp afstand. De woning is deels voorzien van isolerende beglazing.

En dan nu de eigenaar zelf over zijn woonervaring:
'T' Wilbert is een fijne buurt waar veel gedaan wordt door en met de buurtbewoners. We hebben er altijd met veel plezier gewoond en heel lang geleden ook nog een winkel gehad. Sinds de buslijn verlegd is naar de leefsmastraat is het ook qua verkeer lekker rustig geworden. Het huis is na de aanleg van het dakterras en de (bos)tuin een heerlijk plek geworden waar je van de zon en de warmte kunt genieten maar ook van de koelte en de privacy. Verder zorgt de ligging op het Noorden, de witte muren en de grote bomen voor het huis in de zomer voor een natuurlijke airconditioning. Terwijl het in de winter juist lekker warm blijft binnen door de dak- en muurisolatie en dubbele ramen voor en achter. De vele ruime kamers en dubbele keuken en badkamer voorzieningen maken het uitermate geschikt voor een grote familie of bijvoorbeeld een kangeroewoning. Met de grote schuur erbij is het ook zeer geschikt voor hobby en klussen. Kortom de vele prachtige plekjes, de heerlijke rustige fijne buurt en mensen maakte het voor mij altijd een zeer fijne plek. Echter gaan we nu emigreren en komt het dus beschikbaar. Wees er snel bij zou ik zeggen.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“T' Wilbert is een fijne buurt waar veel gedaan wordt door en met de buurtbewoners. We hebben er altijd met veel plezier gewoond en heel lang geleden ook nog een winkel gehad. Sinds de buslijn verlegd is naar de leefsmastraat is ook qua verkeer lekker rustig geworden. Het huis is na de aanleg van het dakterras en de (bos)tuin een heerlijk plek geworden waar je van de zon en de warmte kan genieten maar ook van de koelte en de privacy. Verder zorgt de ligging op het Noorden, de witte muren en de grote bomen voor het huis in de zomer voor een natuurlijke airconditioning. Terwijl het in de winter juist lekker warm blijft binnen door de dak en muurisolatie en dubbele ramen voor en achter. De vele ruime kamers en dubbele keuken en badkamer voorzieningen maken het uitermate geschikt voor een grote familie of bijvoorbeeld een kangeroewoning. Met de grote schuur erbij is het ook zeer geschikt voor hobby en klussen. Kortom vele prachtige plekjes, heerlijk rustige fijne buurt en mensen maakte het voor mij altijd een zeer fijne plek. Echter gaan we nu emigreren en komt het dus beschikbaar. Wees er snel bij zou ik zeggen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1928

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

712 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

280 m²

Indeling

Aantal kamers

9

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige buurt

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's