Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een buitenkans! Deze ruime 5-kamer hoekwoning met garage en tuin op het zuidwesten! Waar u dit allemaal vindt? Op de Gele Ring in Assendelft. In een kleine, rustige straat zonder druk verkeer! Het woonhuis voorziet in een uitgebouwde woonkamer met sfeervolle houtkachel. De keuken aan de voorzijde is aan de zijkant extra breed waardoor het mogelijk is om de eettafel bij de keuken te plaatsen. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers gelegen alsmede de badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en tweede toilet. De 2e verdieping is ook lekker ruim, met een royale slaapkamer, separate was-en stookruimte alsmede zeer veel bergruimte onder de schuine kap. De eigenaar heeft tevens een extra bergvliering, welke te bereiken is middels een vlizotrap. Dan is er ook nog een ruime garage aangrenzend aan de achtertuin, dus ook kunt u bijvoorbeeld uw motor heerlijk aan huis stallen of gewoon lekker klussen dichtbij huis! De tuin is heerlijk zonnig op het zuidwesten gelegen waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. De zonnepanelen op het dak zorgen voor een lagere energierekening. Wat wilt u nog meer? Alle voorzieningen nabij? Ook dat is geregeld dankzij het winkelcentrum, NS-station, sportvoorzieningen alsmede het zorgcentrum van Saendelft-West op korte loopafstand. Nieuwsgierig geworden? Bel ons snel voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bouwjaar: 2005
Perceeloppervlakte: 179 m² eigen grond
Woonoppervlakte: ca. 129 m²
Oppervlakte garage: ca. 18 m²
Inhoud: ca. 475 m³

De achtertuin heeft een achterom en is gelegen op het zuid-westen, hierdoor heeft u de zon tot het einde van de dag. De tuin is lekker diep en achterin de tuin bevindt zich de garage. Op korte afstand zijn diverse voorzieningen aanwezig: (basis)scholen, kinderopvang, div. speelvoorzieningen, supermarkten, winkels, het gezondheidscentrum van het Zaans Medisch Centrum, NS-station Krommenie Assendelft alsmede de op- en afritten van de A8 / A10 (Amsterdam) en A9 (Haarlem, Alkmaar). Ook het kustgebied is op zeer korte afstand bereikbaar.

Bijzonderheden:
- uitgebouwde 5-kamer hoekwoning met garage;
- royale living met houtkachel;
- woonkeuken voorzijde;
- 4 slaapkamers, extra veel bergruimte;
- zonnige tuinligging zuid-west;
- volledig geïsoleerd;
- 10 zonnepanelen met omvormer;
- rustige autoluwe ligging;
- ruime garage.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Brantjes Assendelft aan het woord

““Wij hebben 14 jjaar lang genoten van de Gele Ring 155, Assendelft maar nu beide kinderen groter zijn en steeds meer hun eigen gang gaan hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!. In de herfst/winter hebben wij vele romantische avonden voor de houtkachel doorgebracht...Dit is echt een ware aanvulling in de donkere koude dagen en.....bespaart u ook nog op de energierekening.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

179 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

115 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's