Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk ruim en licht 4 kamer appartement vlakbij het centrum

Een 4-kamer appartement op vijf minuten vanaf het centrum komt niet vaak in de verkoop. Ben je op zoek naar een appartement waar je zonder te klussen in kan, dan is het zeer de moeite waard om te komen kijken. Het hele appartement is voorzien van dubbel glas. De keuken is in 2015 vernieuwd en de badkamer en toilet zijn in 2015 deels gerenoveerd. Kortom een heerlijke woonplek op een centrale locatie.

De Trekvogelweg ligt aan de rand van de wijk Liendert. Achter het appartementengebouw begint het waterwingebied. Een groot park waar volop gesport kan worden en waar voldoende speelgelegenheid is voor kinderen. Aan het einde van de straat is voor de sportievelingen de sportschool Basic Fit gevestigd. Station Schothorst is in vijf minuten fietsen te bereiken. De oprit van de A28 is vanuit de wijk snel te bereiken.

Trekvogelweg 51 bevindt zich op de tweede verdieping. Via een royale hal bereik je de woonkamer. Door de grote glazen pui aan de voorzijde van de woning heeft de woonkamer veel lichtinval. Vanuit de woonkamer is het balkon met een deur te bereiken. Het ruime balkon is over de gehele breedte van het appartement gelegen. Vanaf half twee 's middags tot zonsondergang kun je hier genieten van het zonnetje. De keuken heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een zwart aanrechtblad. Opvallend is de enorme hoeveelheid opbergruimte. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, koelkast, vriezer, oven en een recirculerende afzuigkap. In de opbergkast hangt de electrische boiler. Deze heeft de capaciteit voor voldoende warm water. De gehele woning is voorzien van dezelfde laminaatvloer. De lichte badkamer heeft een douchecabine en wastafelmeubel. Het toilet is een aparte ruimte en is ook voorzien van een lichte kleurstelling.

De drie slaapkamers hebben ruime afmetingen en zijn daardoor volwaardige slaapkamers.

Dit is een appartement waar je zonder klussen in kan met drie slaapkamers. Kortom een heerlijke plek om te wonen!

Aanbevelingen Succesmakelaars:

- drie grote slaapkamers
- rustig gelegen aan het park
- geheel voorzien van dubbel glas
- groot balkon
- netjes bewoond

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1960-1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

321 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler huur

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's