Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 182.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Plutostraat 3 te Hengelo (O)

Wilt u wonen in een goed onderhouden en gemoderniseerde TUSSENWONING met vier slaapkamers, moderne inbouwkeuken en badkamer, zonnige tuin op het westen en een fraaie ligging in een rustige straat?
Dan is deze woning met stenen berging en eigen achterom wellicht iets voor u! De woning is verrassend ruim, ligt centraal t.o.v. alle voorzieningen en biedt in de voorgelegen straat voldoende mogelijkheden om uw auto eenvoudig te parkeren.

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet, vaste trapopgang naar de 1e verdieping met daaronder een provisiekast, woonkamer, keuken, achterportaal/bijkeuken en de stenen berging.

De lichte en sfeervolle woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer met daaronder verwerkt vloerverwarming, tuindeuren in de achtergevel en een erker aan de voorzijde. Het geheel is L-vormig en meet een oppervlakte van maar liefst 32 m². Vanuit de living heeft u een perfect uitzicht over de voorgelegen straat.

Via de woonkamer is er directe toegang tot de keuken met moderne inbouwkeuken (geplaatst in het jaar 2014). Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende (inbouw)apparatuur: vrijstaand RVS fornuis (SMEG) met een 5-pits gaskookplaat, heteluchtoven, vaatwasser en een koelkast. In het aanrechtblad verwerkt een enkele RVS spoelbak.

De bijkeuken is te bereiken via de keuken en is voorzien van een uitstortgootsteen (koud- en warm water aansluiting) en de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Ook vinden we hier de opstelplaats van de Cv-ketel.

Via de bijkeuken heeft u toegang tot de inpandige berging, voorzien van elektra aansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en badkamer.

De slaapkamers meten oppervlaktes van bijna 14, 10 en 6,5 m². Alle drie de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken (handmatig bedienbaar), kozijnen met isolerende beglazing en vloerbedekking.

De badkamer is in zijn geheel betegeld en voorzien van een dubbele wastafel met ombouw en kastruimte, inloopdouche, hangend toilet, designradiator en bovenkasten. Ventilatie geschiedt op zowel mechanische als natuurlijke wijze.

Tweede verdieping:
Overloop met de toegang tot een vierde slaapkamer.

Deze is voorzien van een laminaatvloer en een dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Tuin/berging:
De tuin is gelegen op het westen en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met veel bestrating. Naast de inpandige stenen berging nog een extra houten berging met elektra aansluiting, bereikbaar vanuit de tuin.

Parkeren:
U kunt uw auto gratis parkeren in de voorgelegen straat waar voldoende ruimte is.

Overige bijzonderheden:
Aanvaarding geschiedt in overleg. De woning is gebouwd omstreeks 1967. De perceeloppervlakte bedraagt 130 m² en de woning heeft een inhoud van circa 394 m³. Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Remeha HR Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

394 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

60 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustig

 

Gezellig

 

Veel natuurlijk licht in huis

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's