Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurige eengezinswoning in het centrum van Alphen aan den Rijn met zonnige tuin op het zuiden

Wilt u een eengezinswoning met een ultieme ligging? Dan mag u deze woning beslist niet missen. Aan de ene kant woont u hier op enkele meters van het gezellige en bruisende centrum en aan de andere kant kunt u genieten van de rust en groene omgeving van natuurgebied de Zegersloot.

Deze tussenwoning biedt u volop mogelijkheden en heeft een nette afwerking, goede indeling en een ruime tuin op het zonnige zuiden. Indien u opzoek bent naar een gezinswoning met voldoende ruimte en een fraaie ligging neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak.

Begane grond
Voortuin met entree. Hal voorzien van een laminaatvloer, meterkast (4 groepen), toegang tot de toiletruimte, kelder en de woonkamer. Keurige toiletruimte uitgevoerd met staand toilet en handwasbakje. De kelder biedt een fraaie extra opbergruimte met een oppervlakte van 9 m² en een hoogte van 1,85 meter.

De lichte doorzonwoonkamer beschikt over een grote glaspui aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde. Daarbij beschikt de woonkamer over een sfeervolle allesbrander en is eveneens voorzien van de doorgang naar de keuken.

De keurige keuken is in 2010 geplaatst in een nette rechte opstelling compleet uitgevoerd met gaskookplaat, afzuigkap, oven en spoelbak. Het werkblad is uitgevoerd in een stoere betonlook. Vanuit de keuken eveneens een toegangsdeur tot de achtertuin.

Zonnige tuin (10.75 x 6.00 m.) door de fijne ligging op het zuiden. Hier kunt u de gehele dag van de zon genieten. In de tuin bevindt zich ook de berging met een formaat van 3,09 bij 2,32 meter.

Eerste verdieping
Overloop met een vaste kast en toegang tot twee slaapkamers, wasruimte en de badkamer. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met vaste kast en tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en een grote kast voorzien van schuifdeuren.
Naastgelegen bevindt zich de ruime en zeer complete badkamer. Deze is uitgevoerd met een ligbad, glazen douchecabine, vrijhangend toilet, wastafel en designradiator. Vanuit de badkamer toegang tot het balkon met ligging op het zuiden.
De voormalige badkamer was gesitueerd aan de voorzijde waar nu een praktische was/bergruimte is gecreëerd.

Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikt u de grote zolderverdieping met twee dakramen. U kunt op deze verdieping eenvoudige een extra slaapkamer realiseren of eventueel twee slaapkamers door het plaatsen van één of twee dakkapellen.

Op de zolder veel opbergruimte onder de schuine kap. Hier is kastruimte gecreerd. Daarbij bevindt zich op de zolder de opstelplaats van de C.V.-ketel. Deze is in 2014 vernieuwd en van het merk Vaillant.


Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb 22 jaar met heel veel plezier in de van Boetzelaerstraat gewoond, mijn vrienden en vriendinnen vonden het heerlijk om te borrelen in mijn tuin. Al heel vroeg kan je daar genieten, windvrij en op het zuiden gelegen maakt dat je er in het voorjaar al heerlijk kan vertoeven. Na jaren alleen te zijn geweest is de liefde weer op mn pad gekomen en is het tijd voor een nieuwe stap. ik blijf natuurlijk in het heerlijke centrum van Alphen wonen want door de jaren ben ik wel verwend geworden met alle leuke winkeltjes en restaurants. en zo de voordeur het centrum in lopen...wie wil dat niet!! ;-) ik neem afscheid van mijn fantastische huis niet zo maar, ik ga nu aan het water wonen.”

 

Anoniem aan het woord

“Heerlijk huis , super lokatie en tuin perfect . Je kan er zo in .”

 

Anoniem aan het woord

“Gezellig warm huis, met mooie grote ramen, waar je heerlijk lang in de ruime tuin kan genieten.”

 

aan het woord

“Gezelligheid kent geen tijd, en bij mindere temperaturen steken we gewoon de kachel aan !! :-))”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

Anoniem aan het woord

“Mooi ruim huis met een zonnige tuin waar je in de zomer heerlijk kunt vertoeven en tot rust komt na een dag werken. loop afstand naar het gezellige centrum waar gezellige dingen worden georganiseerd. Het huis is goed onderhouden ( instap klaar)echt de moeite waard om te bezichtigen.”

 

Anoniem aan het woord

“In een woord een droomhuis!”

 

Anoniem aan het woord

“Van Boetzrlaerstraat was vroeger de straat waar de notarissen,artsen,piloten, en lang gestudeerde mensen woonden. Toen werft het een doorgaande straat in 2 richtingen. Nu is het nog eenrichtings verkeer en een toegangsweg vanaf de randweg. En nu heel het centrum een metamorfose heeft gekregen,En een hele nieuwe uitvalsweg heeft komt er over een jaar bijn geen verkeer meer door de van Boetzrlaerstraat”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1959

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

390 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

134 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin op het zuiden

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving , dicht bij natuurgebied (het meer van Alphen)

 

Voldoende parkeergelegenheid, achter het huis op het Laura plein

 

Dichtbij OV, het station van Alphen is op loopafstand

 

Mooie woning op een prachtige locatie, alles in de buurt en toch heerlijk rustig.

 

Zoek niet verder het is een heerlijk huis op een ideale plek. Je hebt een hoop privacy en een heerlijke tuin en je zit in het centrum en je kunt ook nog je auto gratis kwijt. Waar tref je dat nog? Ga gewoon een bezichtiging plannen.. doen! Dit is een buit

 

Als je in de hal binnen komt ben je al verliefd, prachtig huis op een waanzinnige locatie!

 

Een zeer grote tuin op het zuiden die bijna of niet te vinden is in het centrum van Alphen aan den rijn

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: