Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai appartement op de begane grond met ruime voor- en achtertuin

Bent u opzoek naar een aantrekkelijk appartement? Deze gelijkvloerswoning met veel lichtinval, een ruime hal, nette keuken, royale tuin en een ruime badkamer is zeker het bekijken waard! De woning is in 2007 gebouwd en hierdoor comfortabel en goed geïsoleerd.

De aanwezigheid van een grote pui met een tuindeur aan achterzijde in zowel de woonkamer als de slaapkamer en de fraaie hoge plafonds met hoge binnendeuren, maken de woning bijzonder licht en ruimtelijk. Daarnaast beschikt de woning over een heerlijke achtertuin met vrijstaande berging en poort achterom.

Deze nette woning is gelegen in de woonwijk Kerk & Zanen aan een ruim opgezette straat. Bovendien heeft de woning een fantastische ligging aan de voorzijde, met vrij uitzicht op het voorgelegen park met diverse speelmogelijkheden. Op fietsafstand ligt winkelcentrum De Atlas, openbaar vervoer/NS station, verschillende sportaccommodaties en het centrum met de vele winkels en horecagelegenheden. De uitvalsweg richting de N11 ligt letterlijk om de hoek.

Graag geven wij u vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging alvast een indruk van de indeling en afwerking:

Begane grond
Voortuin met voldoende ruimte om hier een leuke bank te plaatsen om te genieten van het groene uitzicht en door de zonligging op het noordwesten heeft u hier de avondzon.

Hal met meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. Keurig toilet met taupekleurige vloertegels en witte wandtegels. De toiletruimte is uitgevoerd met een toilet en handwasbakje.

De woonkamer is afgewerkt met nette wandafwerking en een fraaie laminaatvloer met houten toplaag. Een heerlijk lichte woonkamer door de grote raampartij naar de achtertuin. Aan de achterzijde bevindt zich ook de deur naar de tuin met een ligging op het zuidoosten.

Aan de voorzijde van de woonkamer de open keuken in L-opstelling. Een fraaie keuken in lichte kleurstelling met de volgende inbouwapparatuur:
- gaskookplaat,
- afzuigkap,
- combi-oven,
- vaatwasser en
- koelkast.

Vanuit de tweede hal bereikt u de stookruimte, de badkamer en de slaapkamer. De slaapkamer is afgewerkt met dezelfde vloer- en wandafwerking als de woonkamer en de hallen. Een mooi ruime slaapkamer met loopdeur naar de achtertuin.

Nette badkamer in dezelfde kleurstelling als de toiletruimte. De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en radiator.
Hiernaast ligt de separate wasruimte/stookruimte. Hierin bevindt zich de opstelling van de C.V.-ketel (Intergas 2006).

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 34,65 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

254 m³

Woonoppervlakte

68 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

46 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's