Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 429.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Riante twee-onder-een-kapwoning in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met parkeergelegenheid op eigen terrein

In de Horstenbuurt van Alphen aan den Rijn wordt deze heerlijk ruime twee-onder-een-kapwoning aangeboden. De woning is goed onderhouden en zowel de keuken, de badkamer als de toiletruimte zijn keurig afgewerkt. De uitbouw van de woonkamer zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel. Daarbij is via de woonkamer de naastgelegen bijkeuken te bereiken die de woning van veel praktische opberg/werkruimte voorziet.

Een aantrekkelijke woning met een leuke ligging in een groene en rustige woonwijk. Op zeer korte afstand van winkelcentrum ‘De Herenhof’, diverse scholen en kinderopvang. Ook de bushalte en de uitvalswegen liggen op steenworpafstand.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de voortuin bereikt u de overdekte entree. Hier heeft u toegang tot de ruime inpandige berging (circa 12 m2) en de woning. U heeft in de voortuin voldoende ruimte om twee auto’s op het eigen terrein te parkeren.

In de hal treft u de garderoberuimte, toiletruimte met handwasbakje, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegangsdeur tot de woonkamer.

De verrassend ruime woonkamer is uitgebouwd en heeft door de extra grote raampartij aan de achterzijde veel lichtinval. Onder de trap is een sfeervolle gashaard geplaatst voor extra gezelligheid en comfort in de koudere maanden van het jaar. Vanuit de woonkamer een open verbinding naar de keuken.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. De ruime keuken uit 2017 is zeer compleet en bevat de volgende Siemens inbouwapparatuur;
- 5-pits gasfornuis,
- Afzuigkap,
- Combi-oven,
- Koel-/vriescombinatie en
- Vaatwasser.

Vanuit de woonkamer bereikt u de bijkeuken. Deze is thans in gebruik als extra werk en opbergruimte maar is ook zeer geschikt voor een hobby of wellicht een beroep aan huis. Deze hobbykamer geeft tevens toegang tot de ruime inpandige berging en de achtertuin.

Via de schuifpui in de woonkamer is de tuin eveneens te bereiken. De leuk aangelegde achtertuin met vijverpartij is gelegen op het westen, waardoor u na het werk heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon. In de tuin is tevens een losstaande houten berging (circa 5 m2) aanwezig.

Eerste verdieping
Via de trap komt u op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot het drietal slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is mede dankzij de dakkapel extra licht en ruim. Daarbij worden de ramen gesierd door mooie shutters. Direct aan de ouderslaapkamer is de praktische walk-in closet gesitueerd.

De tweede slaapkamer is gelegen op de berging en bijkeuken. Deze ruime slaapkamer beschikt over een dakraam. Aan de voorzijde van de woning is de derde slaapkamer gesitueerd. Deze beschikt eveneens over een groot dakraam.

Direct naast deze slaapkamer bevindt zich de badkamer. Omstreeks 2017 is de badkamer vernieuwd en uitgevoerd met een nette, grijze wand- en vloertegel. De badkamer is zeer compleet uitgerust met een inloopdouche met thermostaatkraan en rainshower, wastafelmeubel, vrijhangend toilet en elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de slaapkamer en de vliering. Op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer gecreëerd met dakraam en wastafel. Op de overloop de aansluiting van de wasmachine, wasdroger en opstelplaats van de C.V.-ketel. De schotten op de tweede verdieping zorgen voor praktische opbergruimte onder de schuine kap.

Bijzonderheden
- Leuke ligging in rustige en kindvriendelijke buurt
- Ruime gezinswoning vanwege uitgebouwde woonkamer, bijkeuken en extra slaapkamer op de bijkeuken/berging.
- Ruime tuin op het westen.
- In 2017 is de vloerafwerking op de begane grond vernieuwd en uitgevoerd met vloerverwarming.
- Recent vernieuwde keuken uit 2017 waar nog garantie op aanwezig is.
- De kruipruimte is recent geïsoleerd.


VRAAGPRIJS € 429.000,- k.k.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1984

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

493 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

235 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Vloerisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Gezellige buren

 

Huisdiervriendelijk

 

Veilig

 

Ruim

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's