Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

KIJKDAG OP WOENSDAG 30 OKTOBER 2019 VAN 14:00 TOT 18:00 UUR. AANMELDEN IS NIET NODIG.

Ruim opgezet en zeer licht appartement op de begane grond van 66 m² met 2 slaapkamers en een kleine tuin op het zuiden.

Het betreft een appartement in een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex. De woning is gelegen aan de Jan de Jonghstraat, tussen de Burgemeester de Vlugtlaan en de Slotermeerlaan in de levendige wijk Slotermeer.

Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, basis- en middelbare scholen, sportverenigingen, openbaar vervoer e.d. zijn in de buurt aanwezig. Voor uw boodschappen kunt u terecht bij de op loopafstand gelegen markt en winkelcentrum Plein ’40-’45. Hier zijn vele winkels waaronder een Albert Heijn, Dirk van den Broek, apotheek, Kruitvat, Hema, Etos, C&A, Blokker, Xenos enz.

Op loopafstand is de tramhalte voor de tramlijn 7 en bus 21 die u in ca. 15 minuten naar het hartje Centrum brengt. Ook de bushalten voor lijnen 69 naar station Sloterdijk en Schiphol en bus 80 naar Zandvoort liggen op loopafstand. Metrohalte burgermeester de Vlugtlaan vindt u op 10 minuten loopafstand.

Via de vlakbij gelegen uitvalswegen, A9, A4 en ringweg A10 zijn luchthaven en treinstation Schiphol, maar ook Haarlem en Bloemendaal eenvoudig en snel te bereiken.

Recreëren kunt u in het nabijgelegen Gerbrandypark en aan de Sloterplas.

Indeling:
Centrale, zeer lichte besloten entree met bellentableau en toegangsdeur naar de woning.

Entree van de woning, centrale hal met videobel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime halfopen keuken en woonkamer.

De nette open keuken beschikt over een 4-pitsgastel, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasmachine en dimbare ledverlichting. Naast de keuken treft u het washok tevens voorraadkast aan met de aansluitingen voor de wasmachine/droger.

De woonkamer, is omgeven door drie raampartijen waardoor er veel lichtinval is, net als de open keuken. De houten luxaflex houden bij hitte veel warmte tegen, over de hele woning ligt een laminaatvloer.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn ruim van formaat en hebben en goede lichtinval.

De badkamer is netjes betegeld en uitgerust met een wastafel en een douchecabine. Naast de entree van de woning treft u nog een bij de woning behorende berging aan waar u zeer veel bergruimte heeft.

Kortom, een goed onderhouden, sfeervol en ruime woning, met een zonnige tuin/terras op het zuiden en gelegen aan het Gerbrandypark!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

209 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's