Bekijk De Gasfabriek 32, Alphen Aan Den Rijn op de website van Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

Meer informatie
Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

Te koop: De Gasfabriek 32, Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

Bieden vanaf € 425.000,= k.k.

Vrijgekomen herenhuis in nieuwbouwproject Nieuwe Havenstraat met privé parkeerplaats nabij het station en het centrum!

Het in aanbouw zijnde project ‘Nieuwe Havenstraat’ met dit fraaie vrijgekomen herenhuis is een unieke kans voor één ieder die dichtbij het station, maar ook dichtbij het centrum wilt wonen en daarbij alles helemaal nieuw wilt hebben! Vanwege de centrale ligging, nabij uitvalswegen en het station zijn alle grote steden goed te bereiken. Daarnaast ligt het project op loopafstand van verschillende winkelcentra en beschikt u over een eigen privéparkeerplaats en berging in de parkeerkelder onder de woning.

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek inzake deze ruime nieuwbouwwoning in het project.

Nieuwe Havenstraat
Het project Nieuwe Havenstraat bestaat in totaal uit 31 woningen in verschillende typen. Naast 14 herenhuizen (3- en 4laags) worden er ook 8 geschakelde stadswoningen en 9 fraaie appartementen gerealiseerd. De bouw van het project is inmiddels gestart en de aannemer (Thunnissen) streeft naar een oplevering van het project rond de zomer van 2020.

De verkopers hebben bij de aankoop van de nieuwbouwwoning gekozen voor verschillende opties, echter heeft u als nieuwe koper van deze woning nog voldoende vrijheid voor het inrichten van de keuken alsmede de keuze voor de wand- en vloerafwerking.

Begane grond
Via het speelse verhoogde bordes komt u binnen in de ruime hal. In de hal treft u de garderoberuimte, toiletruimte met fonteintje, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.

De huidige eigenaar heeft de keuzes gemaakt inzake de inrichting van de toiletruimte. Hier is gekozen voor een vrijhangend toilet met fonteintje. De wanden en vloeren worden afgewerkt met een antraciet vloertegel (van 45x45cm) en een witte wandtegel (van 25x33cm).

Door de diepe woonkamer, wordt er een erg ruime woonkamer gecreëerd met voldoende ruimte. Via de woonkamer kunt u straks door middel van dubbele openslaande deuren richting het betegelde terras. Dit terras is circa 3.60 meter diep waarna er vervolgens via een schuine afdaling (met trap) naar de tuin afgedaald kan worden. De totale diepte is circa 10 meter met een breedte van circa 5 meter.

Aan de voorzijde van de woning worden aansluitpunten aangebracht voor de door u aan te kopen keuken. U heeft dus nog de keuze om uw keuken helemaal naar eigen idee in te richten en uw droomkeuken zelf te bepalen.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereik je de eerste verdieping welke is onderverdeeld in een overloop, twee royale slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is over de volledige breedte van de woning. De twee slaapkamers aan de achterzijde worden samengevoegd tot een eveneens zeer royale slaapkamer over de volle breedte.

Wat betreft de badkamer hebben de verkopers tijdens de aankoop gekozen voor een moderne en strakke afwerking. Op de vloer van de badkamer ligt een grijze vloertegel (45x45cm) en op de wanden witte wandtegels (25x33cm). Een moderne douchewand zal geïnstalleerd worden en er zal een mooie douchegoot als afvoer geplaatst zijn. Daarnaast zal er een zeer mooi vrijhangend toilet geplaatst worden. De keuze voor het wastafelmeubel is nog vrij. De aansluitpunten voor de kraan, douchekraan, douchekop en afvoer zullen wel worden opgeleverd zoals op de tekening.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers, de extra gekozen bergkast en de technische ruimte/bergruimte. Doordat de verkopers bij aankoop hebben gekozen om de technische ruimte te vergroten is er een grote extra bergruimte ontstaan en zijn er twee grote slaapkamers ontstaan. Waardoor u totaal op vier zeer ruime slaapkamers uitkomt in dit herenhuis.

In de vergrote technische ruimte wordt een aansluiting voor de wasmachine geplaatst en bevindt zich tevens de opstelplaats van de C.V.-ketel (klasse CW5). Ook wordt hier de unit geplaatst van het warmte-terugwinsysteem ten behoeve van de mechanische ventilatie.

De woning wordt opgeleverd met de volgende meerwerkopties:
- Openslaande deuren in de achtergevel
- Buitenkraan op het achterterras
- Grondkabel van 10 meter op aparte groep
- Verlengen hal tot na de trapopgang
- Keukenaansluitpunten voor een keuken met twee rechte blokken
- Extra bergkast 2e verdieping
- Extra vergrote technische ruimte op de 2e verdieping voor extra bergruimte
- Twaalf zonnepanelen voor extra besparing op de energielasten

Bijzonderheden:
- Woning wordt gebouwd onder de garantie van Woningborg
- Naar eigen smaak af te werken en keuken naar eigen idee in te richten
- Gehele woning voorzien van vloerverwarming
- Sanitair van Villeroy & Boch & Grohe kranen
- Privéparkeerplaats en berging (ca. 5m2) in de parkeerkelder onder de woning
- Woning wordt verkocht als bestaande woning na de oplevering
- Koper dient over de overeengekomen koopsom overdrachtsbelasting te voldoen. Waar koper wordt vrijgesteld van het betalen van de overdrachtsbelasting zal dit voordeel aan verkoper toegekend worden.

Bij de aankoop van de woning wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor deze woning bedragen circa € 80,- per maand. De definitieve bijdrage voor de VVE worden besproken in de oprichtingsvergadering van de VVE. De stukken van de VVE(zover aanwezig) liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

herenhuis

Type woning

tussenwoning

Bouwjaar

2019

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

501

Woonoppervlakte

148

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

tv kabel, glasvezel kabel

Energie

Verwarming

c.v.-ketel

Warm water

c.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

achtertuin, voortuin

Ligging tuin

noordwest

Tuin oppervlakte

50

Garage/berging

Garage

parkeerkelder

Schuur / berging

inpandig

Kenmerken toegevoegd door vrienden

Alles lekker nieuw

 

Dicht bij het centrum

 

Pracht locatie

 

Documentatie

Fotografie

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn

 
 

Geplaatst door: Drieman Garantiemakelaars Alphen a/d Rijn