Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim, licht en goed onderhouden 3-kamer APPARTEMENT op de derde etage in de “Bergenbuurt”. Het appartement is voorzien van een nette badkamer, ruime woonkamer, twee balkons en een groot terras. Ook de ruime keuken en de eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage maken dit een fijn huis. Kom gauw eens langs om het te ervaren.

Begane grond
Afgesloten entree met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen en parkeerplaatsen. Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en een eigen, ruime berging. Ook is er een lift aanwezig, deze stopt op de woonverdieping.

Derde verdieping
Entree en hal, hier bevindt zich een videofoon, de meterkast met 2 aardlekschakelaars en 4 groepen en een kast waar zich de cv-ketel bevindt. Verder biedt de hal toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer biedt via een schuifpui toegang tot het balkon (1) en is voorzien van laminaat (doorlopend door de gehele woning m.u.v. de natte ruimtes) en behangen wanden. De halfopen keuken is voorzien van een los elektrisch gasfornuis met oven, afzuigkap, extra keukenblokje en aansluiting voor de wasmachine/vaatwasser.

Via een open ruimte heeft u toegang tot slaapkamer 1, het terras, en de tussenhal. Slaapkamer 1 is voorzien van behangen wanden en heeft toegang tot het terras. Via de tussenhal heeft u toegang tot de badkamer, slaapkamer 2 en het half betegelde toilet met fonteintje. Slaapkamer 2 is voorzien van behangen wanden, toegang tot het terras en middels een schuifpui toegang tot de balkon 2. De nette wit/grijze badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine met handdouche, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine-en droger.

Balkon
Bij de woning horen maar liefst twee balkons en één terras. Balkon 1 is gelegen op het zuidoosten en balkon 2 op het westen. Het royale terras is gelegen op het oosten.

Bijzonderheden
De parkeerplaats is voorzien van twee grondankers om eventueel een slot aan vast te maken voor bijvoorbeeld een motor, scooter o.i.d. De Bergenbuurt is een beschermd stads-dorpsgezicht. Voor de maatvoering verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Isolatievoorzieningen
De gehele woning is voorzien van aluminium kozijnen en HR++ beglazing.

Ligging
Gelegen in de wijk 'Oostgaarde' nabij het natuur- en recreatiegebied 'Hitland' waar het vooral in de zomer heerlijk wandelen is. Ook het 's-Gravenweggebied met diverse voorzieningen, zoals winkelcentrum 'de Terp', diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer bevindt zich in de buurt.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

262 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Schuifpui, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dicht bij winkelcentrum

 

Goede uitvalswegen

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's