Woonaccent Makelaars 🏡 De meest gekozen makelaar van Emmeloord e.o. | Woonaccent Emmeloord

De meest gekozen makelaar in Emmeloord e.o.

Makelaar in Emmeloord

Krachtige Social Media
Je krijgt maar één kans om een goede indruk achter te laten. Daarom zetten wij onze Social Media in om een groot publiek te bereiken, hiermee vergroten wij de kans dat jouw woning onder de aandacht komt bij misschien wel de nieuwe bewoners van jouw huis.
Groot in het klein zijn
Ons makelaarskantoor bestaat uit een jong en relatief klein team. Hierdoor zijn de lijntjes kort en is iedereen op de hoogte van jouw situatie. Ons doel is om volledig aan jouw verwachtingen te voldoen. Wij gaan voor kwaliteit, met als hoofddoel een tevreden klant.
Specialistisch topteam
Met meer dan 15 jaar ervaring in de makelaardij kennen wij Emmeloord en omstreken op ons duimpje. Geen wijk of straat is ons onbekend. Ons topteam is een perfecte mix van ervaren deskundigen en jonge professionals. Dit is dé beste combinatie om je te begeleiden naar de volgende stap.

Woonaccent Makelaars Emmeloord

Full-service NVM makelaar
Op 3 januari 2005 is Woonaccent Makelaars Emmeloord gestart. Inmiddels heeft de vestiging een stevige groei doorgemaakt en is actief op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties.

Hypotheekadvies en nieuwbouw
Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in de advisering van hypotheken en bieden wij een groot aantal nieuwbouwprojecten aan. Op onze hypotheekafdeling krijg je voor een zeer concurrerend tarief de beste hypotheek.
In ons nieuwbouwaanbod staan o.a. een groot aantal projecten in Emmelhage.

Gratis je huis te koop zetten?
Dat kan bij ons! Wij werken namelijk op No Cure, No Pay basis! Zo kun jij, zonder zorgen, je woning verkopen en opzoek gaan naar een nieuwe plek.

Gratis je huis te koop zetten?

Teamfoto WA Emmeloord
0 +

huizen in de verkoop

0 +

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Wat onze klanten vinden

10 Jordy Schouten Pilotenweg 20 a 09 feb. 2024

Verkooptraject is voor de 2e maal wederom soepel en netjes verlopen. Betrokkenheid van de makelaar is groot, dus de juiste informatie komt altijd jou kant op. Makelaar is zeker een aanbeveling!

10 Elien van Loosen 02 feb. 2024

Woonaccent Makelaardij in Emmeloord levert een professionele en betrouwbare service. We hebben ons huis in de verkoop gehad bij woonaccent. Het team heeft ons ontzettend goed begeleid en geholpen in...

10 Simone Dekker-Weda 16 jan. 2024

De werknemers van Woonaccent staan altijd voor je klaar. Ze zijn erg klantvriendelijk en geen vraag is te gek. Als starters zijn wij fijn meegenomen in het proces van een huis kopen. Het proces van A...

10 Smit 04 jan. 2024

Zeer betrouwbare makelaars erg vriendelijk ze hebben me supergoed geholpen met een appartement zoeken in 1 dag had ik er 1 super blij mee 1000x bedankt Woonaccent Emmeloord
Service en begeleiding...

10 R. van der Wiel 24 okt. 2023

Van top tot teen in de puntjes geregeld!
Service en begeleiding - 10.0
Klantvriendelijkheid - 10.0
Voldoende kennis vergeven - 10.0

9.0 Marcel Willemsen 28 sep. 2023

Ik ben zeer goed geadviseerd, zeker als starter is dit heel prettig. Duidelijk en snelle communicatie. Vakkundig mensen. Zeer tevreden.
Service en begeleiding - 9.0
Klantvriendelijkheid -...

10 Edwin de Buck IJsselmeerlaan 51 13 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.

10 Edwin de Buck 12 sep. 2023

Het contact verliep heel soepel. Altijd bereikbaar en een snelle terugkoppeling. heel klantvriendelijk.
Deskundigheid - 10.0
Lokale marktkennis - 10.0
Prijs / kwaliteit - 10.0
...

10 Mevr. Ana Taufer Pallasstraat 100 07 jul. 2023

Everything went as smoothly as possible! Martin was always very accessible throughout the entire process, he and his entire team were always around to answer our questions very quickly. Regarding the...

10 Ana Taufer 06 jul. 2023

Everything went as smoothly as possible! Martin was always very accessible throughout the entire process, he and his entire team were always around to answer our questions very quickly. Regarding the...

Waar ben jij mee geholpen?

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om.

Meer lezen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Meer lezen

Als je een woning wilt kopen, is de eerste stap: nagaan wat je kunt lenen. Zodra je weet wat jouw budget is, kun je kijken welke type huizen je aanspreken.

Meer lezen

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Woonaccent Makelaars Emmeloord
Onder de Toren 2
8302 BT Emmeloord

Back to top
Woonaccent Makelaars