Zoveel fijner wonen

Even in het kort

BVL Makelaars is jouw vertrouwde makelaar met al meer dan 50 jaar ervaring in een continue veranderende markt. Ons bedrijf is creatief, modern en vernieuwend, maar behoudt altijd de kernwaarden van behulpzaamheid en het bouwen aan relaties voor de lange termijn. In 1972 is het bedrijf opgericht door Huub van Leeuwen, waarna Peter Burger in 1987 partner werd en BurgerVanLeeuwen Makelaars ontstond. Nadat Huub van Leeuwen met pensioen ging, werd Ted Luijk partner en in 2015 is Mark Jonkman het team komen versterken. Melissa van Weers is de meest recente aanwinst en onder andere gespecialiseerd in het begeleiden van de aan- en verhuur als ook het beheer.

Na meer dan 20 jaar als Garantiemakelaar te hebben gewerkt zijn wij vanaf 2023 met volle overtuiging – en met het roer meer in eigen handen – toe aan vernieuwing. Een nieuwe, frisse en moderne identiteit, dat is BVL Makelaars!

BVL Makelaars
Fijn wonen maakt het leven zoveel completer en leuker

Dit zijn de ervaringen van onze klanten

Wij zijn beoordeeld met een 9,4

Bij BVL Makelaars staan jouw wensen altijd voorop.

Wij hebben BVL als professioneel ervaren: rustig, meedenkend, uitstekend bereikbaar en met duidelijke kennis van de markt.

Wim P

Ik kan BVL makelaars van harte aanbevelen. De vriendelijkheid, kennis van zaken en snelheid waarmee ze handelen is super.

M.R.

Mark heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Wij kijken met volle tevredenheid terug op de service die BVL Makelaars ons heeft geboden!

Katrien M

De kracht van jarenlange ervaring
De kracht van jarenlange ervaring

Waarom kiezen voor

BVL Makelaars

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in verkoop, aankoop, taxaties, verhuur en beheer
  • Gedreven en gespecialiseerd team
  • Flexibele werktijden
  • Wij luisteren naar jouw wensen, inventariseren en adviseren

Doordat onze makelaars inzicht hebben in de markt en sterk zijn in onderhandelen, verdient een aankoopmakelaar zich vaak terug!

Op zoek naar een makelaar in Den Haag?

BVL Makelaars helpt je graag! Zowel voor de koop van een nieuwe woning als het verkopen van je huidige woning en taxaties, zit je goed bij ons. Het is niet voor niets dat onze klanten ons gemiddeld een 9.4 geven!

60+
Woningen verkocht
Vanaf januari 2022
27
Dagen gemiddelde looptijd
T.o.v. gemiddeld 28 in Den Haag
0%
Verschil tussen vraag- en transactieprijs
T.o.v. gemiddeld 2,5% in Den Haag
30+
Woningen betrokken als aankoopmakelaar
Vanaf januari 2022