Brantjes Makelaars

Brantjes Makelaars is met vijf vestigingen actief in de IJmond, Wormerland en Zaanstreek. Hierdoor is het mogelijk de dienstverlening aan kopers en verkopers nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen.

Brantjes Makelaars staat bekend om zijn kennis van de lokale markt, hoog serviceniveau en moderne aanpak. Onze makelaars richten zich op verkoop en aan aankoop van huizen, taxaties en bedrijfsonroerendgoed.

Een huis kopen of verkopen? Dat gaat anders dan een paar jaar geleden. Huizen zijn schaars, de markt staat onder druk. De regels voor financiering zijn anders dan voorheen en met name jonge kopers en senioren lopen tegen obstakels aan. Ook voor het gunstig verkopen van een huis is een andere aanpak vereist dan vroeger.

We zetten onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring graag in om voor jou het beste resultaat te behalen. Dit doen we al meer dan 50 jaar voor onze klanten, of het nu gaat om een taxatie, het kopen of juist verkopen van een huis. Wij nemen jouw zorgen uit handen en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Ben je van plan een huis te kopen, te verkopen of wil je het laten taxeren? We zijn je graag van dienst.

Ik wil graag…

Een huis kopenEen huis verkopenMijn huis laten taxerenEen huis verkopen én aankopen

Recent aanbod

Waarom kiezen voor Brantjes Makelaars?

Helder van start

Brantjes Makelaars heeft al jarenlang de beste resultaten in de regio. Daar zijn we trots op. We stellen hoge eisen aan ons werk, want we willen onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

Mensenwerk

We combineren onze kennis van de regionale huizenmarkt met gedegen vakkennis. Maar kopen of verkopen is meer dan een rekensom en een akte. Bij ons is ‘mensenwerk’ een factor van belang.

Dertig + teamspelers

De medewerkers van onze vijf vestigingen werken efficiënt met elkaar samen. We houden nauw contact met onze klanten. Samen zorgen we voor het beste resultaat.

Wie zou je willen spreken?

Colinda van Guluck

Brantjes Heemskerk

Commercieel medewerker

Marnix Bartelink

Brantjes Velsen

Register Makelaar-Taxateur/ Vestigingsmanager

Jan Pronk

Brantjes Beverwijk

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur

Iris Formanoij

Brantjes Heemskerk

Verhuurcoördinator

+

Andere medewerkers

Verkochte woningen 2023
646
Aangekochte woningen 2023
135
Aantal bezichtigingen 2023
6444