Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 230.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het is nog niet helemaal af, maar kan wel na het inrichten betrokken worden: deze studio in voormalig Kunstdrukkerij Mercurius aan de Dubbele Buurt in Wormerveer. De badkamer met toilet is reeds ingericht met hagelwit tegelwerk en sanitair. De elektrische-, CV- en WTW-installaties zijn nog hartstikke nieuw!

De decoratie ligt nog helemaal in je eigen hand. Dit appartementsgebouw is net opgeleverd, na een ingrijpende renovatie met vernieuwbouw en herindeling in wooneenheden. Wat dit praktische eenkamerappartement op de tweede etage en met zicht op de rustieke Fröbelstraat voor heeft, is de loggia. Om het unieke karakter van dit industrieel erfgoed te bewaren, is binnen een schil aangebracht, zodat toch aan de hoogste duurzaamheidseisen kon worden voldaan. Daarmee win je als bewoner een speelse tussenruimte met kiepramen terwijl de behaaglijkheid binnen zowel 's zomers als in de winter optimaal blijft. Dit comfortabele aspect zet zich ook door in het energiegebruik. Door de Warmte Terug Win (WTW) installatie wordt de externe behoefte tot een minimum beperkt. De zonnepanelen op het dak dienen voor het gedeelde gebruik van de lift en andere gezamenlijke installaties. Dat verklaart ook de beperkte bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren. Die is inmiddels actief met het opbouwen van een reservefonds en de spaarpot voor het meerjaren onderhoud. De inrichting van het gezamenlijke dakterras ligt nog in de planning.

De indeling van deze studio is zodanig dat het slaapgedeelte gemakkelijk met een roomdivider, een kast bijvoorbeeld, afgescheiden kan worden van de living. Wie echter de volle sfeer van een loft wil behouden, houdt het open. De individuele installaties en aansluiting voor de wasmachine zijn wel afgescheiden in een inpandige berging. Je hoeft niet álles direct te zien...

Indeling:
Begane grond: ingang naar gezamenlijke berging en fietsenstalling. Hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Centrale hal. Trappenhuis en liftinstallatie.
2e Etage: gemeenschappelijke overloop. Gesloten meterkast. Entree appartement. Hal. Geheel betegelde badkamer met wandcloset, wastafel met ladenmeubel, handdoekenradiator en douche. Casco keuken, afgedopt leidingwerk. Lichte L-vormige woonkamer met grote (deels kiep-)raamoppervlakken en een openslaande deur naar loggia. Inpandige berging met opstelling CV- en WTW-installaties en aansluitingen wasmachine en -droger.

Wormerveer is rechtstreeks verbonden met het Rijkssnelwegennet. Binnen een kwartier stuur je de Amsterdamse ring A10 op. Wie Haarlem of Schiphol als bestemming heeft, doet daar hooguit een half uur over. Werk je binnen de Zaanstreek? Dan is de tweewieler je beste vriend! Wormerveer ligt super centraal waardoor je binnen twintig minuten, en nog sneller als je elektronische ondersteuning hebt, alle uithoeken kunt bereiken. Wil je naar de film? Een club? Theater? Of je simpelweg dompelen onder het stadsgewoel? Het kost je twintig minuten peddelen naar het Stadshart van Zaandam, met horecaplein de Dam. En Amsterdam? Op de kop af 35 minuten van huis naar Centraal Station!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 42 m2;
- inhoud 146 m3;
- jonge en actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 62,00;
- bezemschoon en behangklaar, inclusief sanitair;
- zelfbewoningsplicht gedurende twee jaar;
- energielabel A+;
- aanvaarding in overleg.

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2022

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

146 m³

Woonoppervlakte

42 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

1

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

mechanische ventilatie, lift

Energie

Verwarming

c.v.-ketel

Warm water

c.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A+

Buitenruimte

Tuin

geen tuin

Garage/berging

Garage

geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Historische pand

 

Goede ov verbinding

 

Leuke lokale winkeltjes

 

Documentatie

Zonnegrens

Foto's