Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 619.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

VOLLEDIG GASLOZE WONING MET ENERGIELABEL A+

Wow! Deze ruime in nieuwstaat verkerende, slechts 2 jaar oude, hoekwoning heeft alleen maar pluspunten. Zeg nou zelf. De woning is perfect afgewerkt en beschikt over een royale woonkamer met moderne luxe open keuken met inbouwapparatuur, 4 slaapkamers, nette badkamer en een tuin op het zuidwesten. De woning is voorzien van zonnepanelen, volledig geïsoleerd en gasloos. Zie jij jezelf hier al wonen?

Ligging:
De woning is gelegen in een nieuwe woonwijk Haagse Buiten. In de directe omgeving bevinden zich scholen, winkels en openbaar vervoer. Met de A4, A12 en de A13 als dichtstbijzijnde uitvalswegen is de woning ideaal gelegen. Met voldoende recreatie mogelijkheden is de combinatie wonen, werken en leven hier een must!

Indeling

Begane grond:
Achter de voordeur bevindt zich de ruime entree. Hier is gesitueerd de garderobe, toilet met hangcloset en fonteintje, een vaste kast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vervolgens stap je de woonkamer binnen. Het daglicht komt je tegemoet door de vele raampartijen. De grote schuifpui aan de achterzijde geeft direct verbinding met de tuin. Een blikvanger is toch wel de designwand met inbouwspotjes en ruimte voor de televisie. Verder is er nog een extra inbouwkast. Aan de voorzijde zit de moderne en strak uitgevoerde witte hoogglans keuken. Deze is voorzien van een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, spoelbak met Quooker en meer dan voldoende opbergruimte. De gehele vloer is met plavuizen betegeld.

1e verdieping:.
Aan de overloop grenzen 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaat. De grote slaapkamer heeft een prachtig uitzicht over een waterpartij. De badkamer is volledig betegeld in rustige kleuren en beschikt over een inloopdouche, ruime wastafel met onderkast met daarboven een spiegel met inbouwverlichting, hangkast en apart toilet.

2e verdieping:
Op de bovenste verdieping is de 4de slaapkamer met ook een prachtig vergezicht en op de overloop is nog een aparte ruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Tuin:
De achtertuin is via de schuifpui in de woonkamer te bereiken, maar ook via het parkeerterrein aan de achterzijde van de woning. De tuin is aan beide zijden omheind met een zeer nette schutting. Achter in de tuin staat een houten berging. Deze is voorzien van een wateraansluiting en elektra en biedt voldoende ruimte voor o.a. fietsen. Het is duidelijk dat de tuin nog helemaal naar eigen smaak in te richten is, een mooie klus voor de lente van 2023.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2020;
- Perceeloppervlakte: 142 m²;
- Inhoud: 556m³;
- Woonoppervlakte: 152,8m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van houten kozijnen met HR ++ glas;
- Verwarming middels warmtepomp en vloerverwarming;
- Warm water middels elektrische boiler;
- Energielabel A+;
- Volledig geïsoleerd, vloer-, gevel- en dakisolatie;
- Zonnepanelen:
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Bestaande bouw

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2020

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

556 m³

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

142 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

Warmtepomp, vloerverwarming

Warm water

Elektrische boiler

Isolatie

Volledig geïsoleerd

Energielabel

A+

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

55m2 m²

Garage/berging

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Parkeren

Openbaar

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's