Makelaar Harmelen, Woerden, Linschoten en omgeving

Bij Slob Makelaardij staat persoonlijke aandacht, service en betrouwbaarheid voorop.
Tenslotte is een huis kopen of verkopen een transactie die u misschien maar enkele keren in uw leven doet. U moet op uw makelaar kunnen vertrouwen! Slob Makelaardij heeft een  flinke dosis vakkennis en kent de markt in Harmelen, Woerden, Linschoten en omgeving goed. 
Door de frisse en  creatieve aanpak van het makelaarsvak, worden de  nieuwe mogelijkheden van sociaal media en internet optimaal benut, om uw huis zo goed mogelijk te presenteren. Wij maken gebruik van o.a. een professionele fotograaf voor het maken van foto’s, video’s, plattegronden, 360 graden foto’s en drone opnames. Slob Makelaardij vindt tijd en aandacht voor de klant van groot belang in deze gehaaste wereld. Wij luisteren goed naar  uw wensen en bepalen in onderling overleg de beste strategie.

Contact

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken neem dan contact op via info@slobmakelaardij of bel 0348-446662

Of vul het formulier in

SCH'44 Klik op de afbeelding voor meer informatie

Makelaar Harmelen

Het gezellige dorp Harmelen, gelegen aan de Oude Rijn, zit bij Makelaardij Slob in de genen. Makelaar Robert Slob is hier opgegroeid en als makelaar van Harmelen kent hij de woningmarkt als geen ander.

Makelaar Woerden

Woerden is een gezellige stad met een ideale centrale ligging. Slob is de moderne makelaar in Woerden. Na jaren ervaring bij AKA Makelaardij in Woerden heeft Robert Slob deze in 2016 overgenomen. Hij is daardoor zeer goed bekend met de Woerdense woningmarkt.

Makelaar Linschoten

Het pittoreske dorp Linschoten heeft voor Makelaardij Slob geen geheimen. Al sinds 2011 is Robert Slob in dit mooie dorp actief als makelaar.

Actie

Tip: Slob Makelaardij als u iemand kent die zijn of haar woning wil verkopen, en verdien €150,-.

Lees meer

Sponsoring

makelaar woerden sponsoring 
Trotse sponsor van SCH'44 Zaterdag 3