Bekijk Dorpsstraat 127-A, Jisp op de website van Brantjes Makelaars Wormerland B.V.

Meer informatie
Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

€ 800.000,- k.k.
Status: Beschikbaar

Omschrijving

Gelijkvloerse bungalow op een ruim en idyllisch perceel in Jisp!

Welkom bij deze charmante vrijstaande bungalow in het schilderachtige Jisp, waar je geniet van een overvloed aan ruimte op een uitgestrekt perceel van maar liefst 1247m². Je parkeert je auto met gemak op eigen terrein, wat zorgt voor veel privacy en comfort. De woning ligt direct aan (ondiep) vaarwater, waardoor je vanuit je eigen tuin zo het Jisper- en Wormerveld in vaart – ideaal voor bootliefhebbers.

De woonkamer aan de voorkant van het huis biedt een schitterend vrij uitzicht en is een plek waar je echt tot rust komt in het licht en de ruimte. Met twee ruime slaapkamers op de begane grond is de bungalow perfect als je gelijkvloers wilt wonen. De woonkeuken is riant en voorzien van inbouwapparatuur.

Naast een comfortabele badkamer en een handige bijkeuken, heeft het huis ook twee grote garages die je voor allerlei doeleinden kunt gebruiken, zoals een werkplaats of extra opslag. Deze bungalow is zo ingericht dat je beneden alle voorzieningen bij de hand hebt.

Met een vaste trap naar de zolder heb je een zee aan ruimte. Hier vind je veel bergruimte en een extra slaapkamer, wat de woning nog veelzijdiger maakt en je mogelijkheden geeft om het huis naar je hand te zetten. Door het plaatsen van dakkapel kan je hier extra ruimte en fraaie vergezichten toevoegen.

Ben je op zoek naar een plek waar je volledig vrij wegkijkt, alle ruimte hebt en toch het gemak van gelijkvloers wonen? Dan is deze bungalow aan de Dorpsstraat 127 A in Jisp echt iets voor jou. Plan een bezichtiging en kom zelf de rust, ruimte en het comfort van dit unieke huis ervaren, met als bonus een verrassend ruime zolder en directe toegang tot het vaarwater.       
       
Ligging:
Jisp is een fantastische plek om te wonen: een gezellig dorp met een landelijke uitstraling en behorend tot de gemeente Wormerland. Het dorp heeft een basisschool, peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang. Er staat een kerkje waar concerten, vergaderingen, lezingen en andere activiteiten plaatsvinden. Ook het verenigingsleven is goed verzogd waaronder een voetbalclub. De buurtcommissie verzorgt vele leuke activiteiten, waaronder de Sinterklaasintocht en de Jisperkermis. Ook heeft Jisp een uitstekend restaurant, 'De Lepelaar’.

Jisp ligt midden in een groen en beschermd natuurgebied en toch bereik je binnen circa een half uur Alkmaar, Haarlem, Amsterdam-Schiphol en het strand. De busverbinding vanuit Jisp is uitstekend. Er rijdt twee keer per uur een bus richting Zaandam en Purmerend. De ideale combinatie, rust en de centrale ligging!

- Bouwjaar: 1967
- Perceeloppervlakte: 1247 m²
- Woonoppervlakte: 149 m²
- Inhoud: 827m³
- Energielabel: E

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht en ligging aan vaarwater;
- Dubbele beglazing;
- 2 riante garages en parkeren op eigen terrein;
- Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

Anekdote tToevoegen

 

De bewoner aan het woord

“Na hier 56 jaar met veel plezier te hebben gewoond is het huis en de tuin te groot voor mij alleen geworden. Ik heb een mooi nieuw plekje gevonden waar ik ook erg fijn woon. Dit huis ligt op een prachtig perceel met voor en achter vrij uitzicht. We hebben vele uren in de woonkamer en keuken gezeten genietend van het uitzicht op een weiland met schapen. En van de steeds wisselende wolken luchten. Purmerend en Wormer zijn makkelijk te bereiken voor de dagelijkse boodschappen en de bus rijdt twee maal per uur richting Purmerend en Zaandam. in de grote schuur hadden we voldoende ruimte om onze hobby’s kunnen uitvoeren. Ik hoop dat de volgende bewoners met net zoveel plezier en liefde van dit huis gaan genieten als dat wij altijd hebben gedaan”

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande_woning

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

827 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

1247 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv_kabel, Dakraam

Energie

Verwarming

Cv_ketel, open_haard

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Vloerisolatie, dubbel_glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Tuin_rondom

Garage/berging

Garage

Aangebouwd_steen

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

Landelijk wonen

 

Rust en ruimte en toch dichtbij alle voorzieningen

 

Zonnegrens

Video

Foto's

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner