Bekijk Keizersweg 25, Nijverdal op de website van Team Sanders Makelaars

Meer informatie
Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Sofieke

€ 615.000,- k.k.
Status: Beschikbaar

Omschrijving

Gelegen in de zeer gewilde woonwijk “Noetsele” mogen wij vanaf nu deze ruime, uitgebouwde, luxe en zeer complete tweekapper aanbieden. Dit huis staat aan een fraaie en brede, met eikenbomen omzoomde “laan” en ligt op loopafstand van het bos en de Sallandse heuvelrug. Het centrum en de uitvalswegen zijn echter ook in de directe nabijheid. Er zijn zeven kamers waarvan vier slaapkamers en door de grote aanbouw (met badkamer!) is deze woning geschikt voor het inrichten van nog een slaapkamer (op de begane grond). Het bouwjaar van de woning is 1976 en het beschikt over een serre, carport, drie airco units, twee badkamers en een perceel van maar liefst 411 m². De achtertuin is fraai aangelegd en te bereiken via een poort onder de carport.

In 2015 is een salon aangebouwd die bestaat uit achtereenvolgens een ontvangstruimte, een badkamer en een behandelkamer. Deze uitbouw is luxe uitgevoerd met een eigen cv-ketel en een eigen airco-unit. Hij is daarom ook uiterst geschikt voor slapen en baden op de begane grond of om in gebruik te nemen als kangoeroewoning. Maar misschien wil je wel een kantoor aan huis, mancave of speelkamer? Het kan hier allemaal. De woning beschikt over energielabel A en het geheel is goed geïsoleerd (dak-, muur- en vloerisolatie) en voorzien van 18 zonnepanelen. De woonkamer, aanbouw en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Achter de ruime en moderne open keuken bevindt zich nog een complete bijkeuken met ruimte voor het opstellen van de wasmachine en droger.

Indeling
Begane grond
Entree aan de zijkant, hal, trapopgang naar de eerste verdieping, modern toilet met fonteintje en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer beschikt over een fraaie houtkachel met raampjes rondom en een leistenen vloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer loop je door een schuifpui een aangebouwde serre binnen die voor extra woonruimte zorgt. De grote schuifpui van de serre kan bij lekker weer bijna geheel opengeschoven worden. De moderne, greep loze open keuken beschikt over een inductiekookplaat met in het plafond verwerkte afzuiging, een vaatwasser, Quooker, koelkast, een oven en een combi-oven/magnetron. Achter deze keuken treffen we een zeer complete bijkeuken met keukenblok en gootsteen aan. Vanuit hier lopen we door naar de ruime overkapping met ingebouwde spotjes.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping treffen we drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer aan. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde is als walk-in garderobe in gebruik, deze beschikt over rolluiken. De grote slaapkamer aan de voorkant van de woning beschikt over toegang tot een ruim balkon en een eigen wastafelmeubel. De tweede grote slaapkamer (aan de achterzijde van de woning) beschikt over een airco-unit en rolluiken.
De badkamer is uitgevoerd met een toilet, wastafelmeubel met bijbehorende hoge kasten en een ruime inloop-/regendouche.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolder te bereiken. Op de overloop die we dan bereiken hangt een tweede airco-unit. Hier treffen we een vierde ruime slaapkamer aan en een kamer die op dit moment in gebruik is als kantoor.

Uitbouw, tuin en berging
De salon is te bereiken via een eigen entree onder de carport, is in 2012 aangebouwd en luxe uitgevoerd. Het prachtige verhoogde plafond met ramen zorgt voor fraaie lichtinval. De salon beschikt over een eigen cv-ketel, vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin. In 2019 is de salon voorzien van airco en door de toevoeging van een badkamer kan deze aanbouw ook heel goed in gebruik genomen worden als slaapkamer. Je zou hier je eigen master suite kunnen creëren. Daarnaast zijn andere invullingen natuurlijk ook mogelijk.
De besloten achtertuin is gericht op het zuidoosten en beschikt over veel privacy. De achtertuin is te bereiken door middel van de deur onder de carport. Je komt dan direct uit onder de overkapping. Aan de achterkant van de uitbouw is een praktische berging gerealiseerd.

Aan de voorzijde van het perceel treffen we een voortuin met eigen oprit met ruimte voor vier auto’s aan.

Bijzonderheden en kenmerken;
- bouwjaar 1976;
- perceel: 411 m²;
- woonoppervlak: 159 m²
- energielabel A;
- verwarming en warm water middels twee cv combi-ketels (Bosch, 2012);
- luxe en hoogwaardig afgewerkt;
- salon of slaap-/werkkamer en badkamer op de begane grond;
- vier slaapkamers;
- twee badkamers;
- drie airco-units;
- 18 zonnepanelen opbrengst van circa 4500 kW per jaar;
- serre, carport en berging.

Aanvaarding: in overleg.
Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.funda.nl.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

Anekdote tToevoegen

 

Ingeborg Hoek-Krommendijk aan het woord

“Ik heb 16 jaar een eigen salon aan huis en krijg dagelijks te horen "wat woon je toch in een mooie straat en wat is dit een fijne plek om te zijn". Dit kan ik zeker beamen, want wanneer we van vakantie terug komen en de Keizersweg inrijden dan ervaar ik die rust en ruimte opnieuw. Ook genieten we enorm van de bossen, het hondenlosloopgebied en de prachtige zonsondergang die op loopafstand hier in de Noetselerberg/Sallandse Heuvelrug te vinden zijn. Hou je van vogels, dan zit je hier goed, we hebben elke dag concert van een grote diversiteit aan vogels.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anoniem aan het woord

“Heerlijke plek om te wonen dicht bij het bos”

 

Sofieke aan het woord

“Het huis waar ik ben opgegroeid. En dat heb ik altijd als erg prettig ervaren. Ik vond het heerlijk om met mijn buurkinderen op straat te spelen of het bos in te gaan. Ik kon altijd naar school lopen. Gezien het volume in huis, was er voor het hele gezin een grote slaapkamer. Ik heb er een heerlijke jeugd gehad en ik hoop dat de volgende bewoners net zo van het huis gaat genieten als ik heb gedaan.”

 

Anoniem aan het woord

“Een ruime woning omringt door natuur, rust en prettig buren. Scholen en drop op steenworp afstand.”

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Type woning

Twee_onder_een_kapwoning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

584 m³

Woonoppervlakte

159 m²

Perceeloppervlakte

411 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Rolluiken, Tv_kabel, Buitenzonwering, Airconditioning, Rookkanaal, Schuifpui, Dakraam, Glasvezel_kabel, Zonnepanelen

Energie

Verwarming

Cv_ketel, vloerverwarming_gedeeltelijk, houtkachel

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel_glas

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

52 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Aangebouwd_steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ons huis is enorm degelijk gebouwd, is zeer praktisch ingericht met name voor een gezin met kinderen met een prachtige werkplek of zaak aan huis.

 

Op wandelafstand Sallandse heuvelrug

 

Niet ver van het centrum

 

220m2 en 775m3

 

Prachtige ligging en gewilde buurt dicht bij scholen

 

Mogelijkheid voor bedrijf aan huis

 

Mogelijkheid voor aanleun of kangaroo woning

 

Voldoende ruimte voor samengesteld gezin

 

Stille plek, je hoort alleen vogels

 

Voldoende schaduw en voldoende zonnige zitplekken

 

Carport

 

Balkon

 

Schuur

 

Laadpunt elektrische auto

 

Geen inkijk, van alle kanten vrij wonen

 

Zonnegrens

Video

Foto's

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: Sofieke