Bekijk Jacoba van Beierenstraat 1, Brielle op de website van Makelaardij Van Ravens B.V.

Meer informatie
Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 430.000,- k.k.
Status: Verkocht o.v.

Omschrijving

Ontdek deze prachtige hoek drive-in woning, gelegen langs een singel. Met een inpandige garage, uitbouw, berging, twee balkons, een groot dakterras en een zonnige achter- en zijtuin, biedt deze woning alles wat je hartje begeert. Zoek je een huis met veel praktische bergruimte en modern comfort? Dan is dit jouw ideale nieuwe thuis!

Deze woning ligt in de woonwijk "Rugge" en op loopafstand vind je het Ruggeplein met enkele winkels, waaronder een supermarkt, bakker en drogist. Vlakbij ligt ook het centrum van de oude vestingstad Brielle met al haar voorzieningen zoals horeca, terrassen en winkels. Ook liggen het openbaar vervoer, scholen, medisch centrum, sportaccommodaties, zwembad en uitvalswegen erg gunstig. Brielle vormt een prima uitvalsbasis voor de haven, industrie, Europoort, Maasvlakte, Botlek en ook Rotterdam is uitstekend te bereiken. Voor de natuur-, bos- en strandliefhebbers zijn het Brielse Meer, Oostvoorne, Rockanje en ook de plezierhaven van Hellevoetsluis aan het Haringvliet op fietsafstand bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, de trap naar de 1e verdieping en de deur naar de grote inpandige garage/hobbyruimte. De garage is voorzien van een elektrische sectionaaldeur. Aan de achterzijde is er een uitbouw met een kunstof pui met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Perfect voor een hobbyruimte of extra opslag.

1e verdieping:
Overloop met toiletruimte voorzien van hangend closet en toiletmeubel met wasbakje, verder toegang tot de ruime woonkamer. Lichte en ruime woonkamer met gaskachel, zijraam en een balkon. Aan de achterzijde staat de moderne keuken met airconditioning en voorzien van gasfornuis met afzuigkap, oven, koel- en vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot het grote dakterras met trap naar de tuin en bergkast met opstelling van de cv ketel. Een perfecte plek voor gezellige avonden en ontspanning. Deze verdiepingsvloer is voorzien van een parketvloer.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Ruime hoofdslaapkamer aan de tuinzijde, voorzien van airconditioning en toegang tot het 2e balkon. Aan de voorzijde bevinden zich de andere 2 slaapkamers, waarvan 1 met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Moderne badkamer met ligbad, wastafelmeubel met twee kranen, hangend closet, douche en een designradiator. Een heerlijke plek om de dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten. Ook op deze verdieping een parketvloer.

Tuin:
Ruime achtertuin met zijtuin voorzien van nieuwe schuttingen en terrassen. Een oase van rust en zon, ideaal voor buitenleven en barbecues. Met de handige trap sta je zo op het dakterras van de 1e verdieping bij de keuken.
De tuin is op het zuidwesten gelegen.

Diversen:
- Ruime hoek drive in woning.
- Riant perceel.
- 3 slaapkamers.
- Grote multifunctionele ruimte op de begane grond.
- Op loopafstand van winkelcentrum Ruggeplein.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

636 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

249 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Airconditioning

Energie

Verwarming

Cv_ketel

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Dubbel_glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

57 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustige buurt

 

Zonnegrens

Foto's