Bekijk Hoogstraat 78, Vlaardingen op de website van De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen

Meer informatie
Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Beschikbaar

Omschrijving

Ontdek deze karakteristieke en sfeervolle dubbele bovenwoning, een verborgen juweel in het hart van Vlaardingen! Deze 4-kamer woning biedt maar liefst 134 m² aan woonruimte en combineert historische charme met modern wooncomfort. Geniet van een ruime, lichte woonkamer van 49 m² met grote ramen en een prachtig uitzicht op de oudste winkelstraat van de stad. Ontspan op het zonnige dakterras, ideaal gelegen op het westen voor lange, zomerse avonden.

De moderne, matzwarte keuken is volledig uitgerust en perfect voor liefhebbers van koken en gezellig samenzijn. Op de bovenverdieping vind je twee royale slaapkamers met authentieke dakspanten, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De badkamer, in 2022 vernieuwd, ademt luxe met een inloopdouche en een strak design met industriële details. Er is ook nog een separaat bereikbare 3e slaapkamer ook te gebruiken als werkkamer.

Deze woning is grotendeels gemoderniseerd maar behoudt zijn originele karakter dankzij prachtige elementen zoals glas-in-loodramen, zichtbare vloerbalken en stucwerk plafonds. Bovendien beschikt de woning over energielabel A, wat bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel woonklimaat.

Gelegen op eigen grond, in het bruisende centrum van Vlaardingen, geniet je van alles wat de stad te bieden heeft: winkels, theaters, restaurants en recreatiemogelijkheden zoals de Broekpolder en de Vlaardingse Vaart. De uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van uitvalswegen maken uitstapjes naar Rotterdam, Delft of het strand van Hoek van Holland eenvoudig en snel.

Deze unieke woning is een kans die je niet wilt missen. Laat je betoveren door het perfecte samenspel van historische grandeur en modern comfort, en maak van deze prachtige bovenwoning jouw nieuwe thuis!

Indeling:

Begane grond
Entree woning, hal met trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Ruime overloop voorzien van trap naar separate tweede verdieping.

Royale woonkamer van circa 49 m² sfeervol met zichtbare vloerbalken, glas-in-lood zijraam, grote raampartijen, airco, open trap naar 2e verdieping en strak afgewerkt met een moderne hout look laminaatvloer voorzien van hoge plinten en stucwerk afwerking.
Moderne mat zwarte keuken uit 2022 circa 9 m² voorzien van 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser. spoelbak en hoge kasten voorzien van opstelling cv-combiketel.

Moderne badkamer uit 2022 circa 6 m² met inloopdouche voorzien van industrieel zwart stalen wand voorzien van glas, stortdouche en easy drain regengoot, wastafelmeubel met dubbele kraan, spiegel en hoge kast, zwart hangend design toilet, design radiator, raam en natuurlijke luchtafzuiging.

Tweede verdieping
Ruime overloop met vakwerkdeuren voor toegang tot alle vertrekken. De gehele etage is afgewerkt met een moderne hout look laminaatvloer en strakke wand en vloer afwerking.
Slaapkamer 1 aan de voorzijde circa 16 m² met moderne houtlook laminaatvloer, zichtbare dakspantenconstructie en airconditioning.
Slaapkamer 2 aan de achterzijde circa 15 m² met moderne houtlook laminaatvloer en zichtbare dakspantenconstructie.

Separate slaapkamer 3 circa 10 m² bereikbaar via de overloop op de 1e verdieping met opstelling wasmachine, wasdroger en dakkapel met deur naar dakterras.
Zonnig terras op het westen circa 15 m² met houten vlonder delen.

Bijzonderheden
- Met behoud van karakter gemoderniseerde 4 kamer bovenwoning;
- Woonoppervlakte 134 m² (gemeten conform de meetinstructie);
- Royale woonkamer met eetkamer van circa 49 m² gelegen op een hoek met zijraam en voorzien van airco;
- Moderne mat zwarte keuken uit 2022 met alle hedendaagse inbouwapparatuur;
- Zonnig terras van circa 15 m² op het westen;
- 3 goede slaapkamers;
- Moderne badkamer uit 2022 met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet;
- Gebouwd in 1896, goed onderhouden, fraai afgewerkt en energielabel A;
- Voorzien van 10 zonnepanelen;
- Onderdeel van een actieve vereniging van eigenaren met een bijdrage van € 92,60 per maand;
- Eigen grond;
- Parkeermogelijkheden met betaalbare parkeervergunning;
- Zeer centraal gelegen in het centrum van Vlaardingen met gezellige stadspark, horecagelegenheden, sportscholen, bioscoop, theater, zwembad, supermarkten en divers winkelaanbod,;
- Nabij openbaar vervoer als bus en metro en uitvalswegen als de A4 en de A20.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

Anekdote tToevoegen

 

Mike Luijendijk aan het woord

“Het betreft een heerlijke woning in het midden van het centrum van Vlaardingen. Diverse winkels en horeca op loopafstand en een levendig centrum. Het huis heeft een ruime opstelling met grote kamers waardoor aan ruimte geen gebrek is. Ook een heerlijk dakterras waarop je in de zomer van de volledige dagen in de zon kan genieten. Het is een oud huis in een nieuw jasje van binnen. Volledig geisoleerd en voorzien van airco's en zonnepanelen. Een echt huis met karakter wat je niet snel meer zal vinden op deze manier.”

Bouw

Objectsoort

Appartement

Soortwoning

Bovenwoning

Bouwjaar

1896

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

404 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv_kabel, Dakraam, Zonnepanelen, Natuurlijke_ventilatie

Energie

Verwarming

Cv_ketel

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Dakisolatie, muurisolatie, dubbel_glas, hr_glas

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen_tuin

Garage/berging

Garage

Geen_garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Centrale ligging midden in het centrum

 

Horeca en winkels op loopafstand

 

Ruim huis met een dakterras met de hele dag zon

 

Documentatie

Zonnegrens

Foto's