Bekijk Nicolaas van Puttenlaan 23, Geervliet op de website van Makelaardij Van Ravens B.V.

Meer informatie
Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Beschikbaar

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een duurzame eengezinswoning in Geervliet? Dan is deze hoekwoning echt iets voor jou! Deze moderne woning is volledig gasloos, heeft zonnepanelen en heeft energielabel A, wat betekent dat je kunt genieten van een energiezuinige en toekomstbestendige woning. De woning heeft in 2018 een nokverhoging gekregen, waardoor er nóg meer leefruimte is ontstaan. Ideaal voor een groeiend gezin of om een prachtige werkplek aan huis te creëren. Daarnaast beschikt de woning over een royale garage, perfect voor het stallen van een auto, fietsen, of als handige extra opbergruimte!

De historische dorpskern is op loopafstand en het dorp ligt aan het natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je volop kunt wandelen, joggen, picknicken, fietsen, zwemmen, varen of van de zon genieten. Je vindt in Geervliet diverse (sport)verenigingen, enkele winkels, een restaurant, een basisschool en een sociaal cultureel centrum. In de buurplaats Heenvliet zijn verdere voorzieningen te vinden zoals een supermarkt. Via de N218 ben je binnen 10 minuten op de autosnelweg A15 en sta je met 20 minuten in het centrum van Rotterdam, maar in "no time" ben je ook op het badstrand van Rockanje, de bossen en duinen van Oostvoorne of in de vestingsteden Hellevoetsluis en Brielle.

Begane grond:
Vanuit de zijtuin stap je via de voordeur de hal van de woning in. In de hal vinden we trap naar de 1e verdieping, de kelderkast, de meterkast, de toiletruimte en de deur naar de woonkamer. Toilet met hangend closet en een raam. De kelderkast is ideaal voor opslag en heeft een raam voor natuurlijk daglicht. De woonkamer is ook heerlijk licht mede door het raam in de zijgevel. De kamer heeft mooie houten wandpanelen en kan worden verkoeld én verwarmd middels de airconditioning. De open keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een deur naar de achtertuin. De keuken heeft een inductiekookplaat met afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vaatwasser.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers, een 3e kamer (momenteel in gebruik als kleedkamer) met de trapopgang naar de 2e verdieping en de badkamer. Beide slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde en hebben beide horren en airconditioning. De badkamer heeft een douche, wastafel, designradiator en een raam. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van laminaat.

2e verdieping:
In 2018 is er een nokverhoging geplaatst, waardoor er een 2e verdieping is ontstaan. De verdieping heeft airconditioning en kan gebruikt worden als slaapkamer. Kast met de opstelling van de elektrische boiler (2022) en de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Aan weerszijden van deze verdieping zijn ramen aanwezig, wat zorgt voor een mooie lichte ruimte. Tevens is hier nog een vliering te vinden. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tuin:
Voortuin/zijtuin met de voordeur. De achtertuin is gelegen op het zuiden, netjes aangelegd met bestrating en moderne schuttingen en is voorzien van een buitenkraan en een aangebouwde overkapping aan de zijkant van de garage. Deze overkapping heeft verlichting en stopcontacten. Achterin de tuin is er een vrijstaande stenen garage. Aan de buitenzijde van het huis hangen de units van de airco's netjes achter houten bekistingen.

Garage:
De garage is momenteel in gebruik als hobbygarage welke is voorzien van elektra, airconditioning (voor zowel verkoeling als verwarming) en een op maat gemaakte elektrische garagedeur. Het dak is in 2024 nieuw geplaatst.

Diversen:
- Energielabel A.
- Energiezuinig en gasloos wonen.
- 8 zonnepanelen.
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR glas.
- Verwarming middels airconditioning en warm water middels een elektrische boiler (2022).
- Royale garage.
- Mooie hoekligging in een kindvriendelijke buurt.

Disclaimer:
Deze informatie is door Van Ravens Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is echter van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bijzondere voorwaarden:
Bij oudere objecten wordt er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst opgenomen. Daarnaast kunnen er aanvullende clausules van toepassing zijn zoals bijvoorbeeld een “niet zelfbewoningsclausule”.

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1959

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

354 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

202 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Airconditioning, Zonnepanelen

Energie

Verwarming

Elektrische_verwarming

Warm water

Elektrische_boiler_eigendom

Isolatie

Dubbel_glas

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Garage/berging

Garage

Vrijstaand_steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Veel opbergruimte

 

Zonnegrens

Foto's